Лили Колинс е новото лице на Cartier

Актрисата олицетворява ново поколение артисти, които се осмеляват да разкрият различните си страни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 август 2021

Фотография: Cartier

Лили Колинс е новото лице на Cartier!

Подобно на нейната героиня в Netflix феномена "Emily In Paris", самата Колинс винаги е имала ясно изразен стил. Присъствието ѝ под светлината на прожекторите често я нарежда в списъците с най-добре облечени знаменитости, а сега тя ще донесе дръзката си перспектива в редиците на модната къща, която е олицетворение на френската елегантност и лукс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА EMILY IN PARIS...

"За мен, да бъдеш част от семейството на Cartier означава да се присъединиш към една общност от уникални некомформисти, които показват голяма сила на характера. Cartier е Париж, това е тази идея за елегантност и френско усъвършенстване", споделя тя в официално изявление при обявяването на партньорството.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФРЕНСКИ ГРИМ УРОК ОТ ЛИЛИ КОЛИНС

Всеки елемент от линията е украсен с диаманати, оникс, аметист и безпроблемно смества рок естетиката с класическата харизма на бранда.

"Когато ставаше дума за двойствеността на бижутата, Лили Колинс беше очевидният избор. Уникална и ангажирана, тя олицетворява ново поколение артисти, които се осмеляват да разкрият различните си страни, понякога класически и елегантни, понякога творчески, понякога дори екстравагантни. В обобщение, хора, които не се ограничават", казва международният маркетинг директор на марката.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA