Тази есен Tommy Hilfiger предава микрофона напред

Американската модна къща поставя под светлината на прожекторите лицата, които искат да постигнат промяна в себе си и общността.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2021

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARRK SA, стартира есенната си модна кампания за 2021 г. с надслов „Pass the Mic”.

Основното вдъхновение зад нея е идеята, че във всеки от нас се крие силата за промяна. От марката вярват, че няма история, която не заслужава да бъде разказана и поради тази причина обособяват своите социални платформи като място за споделяне и разширяване на комуникацията.

Посланиците на „Pass the mic” са представители на разнообразни творчески и етнически общности - американската актрисата Яра Шахиди, номинираният за „Грами" певец Джак Харлоу, южнокорейският актьор Ким Су-Хьон, актьорът Антъни Рамос, нигерийският певец и носител на „Грами" Wizkid и DJ Cassidy.

Фокусирайки се върху конкретна тема, всеки от тях вдъхновява своите феновете с важни екзистенциални въпроси. „Какво ви вдъхновява да предприемете промяна? Какво бихте казали, ако светът ви слушаше? Какво е вашето виждане за бъдещето? Какво искате да кажете?". Желаещите да споделят своите мисли и идеи могат да го направят като оставят гласово съобщение на официалния Instagram канал на марката @tommyhilfiger.

"Всеки глас има силата да озари света. Ние сме тук буквално, за да предадем микрофона, първо на избраните гласове на нашите таланти, а след това и на нашата глобална аудитория, за да предизвикаме смислена и дълготрайна промяна. Горд съм, че нашата колекция за есен 2021 е представена от толкова невероятни и разнообразни лица, които споделят историята си в нашата платформа", заявява основателят на едноименната модна къща.

Моделите от кампанията съчетават модерната спретната визия с емблематичните за марката кройки и десени. Колекцията е изградена въз основа на амбициозната мисия на бранда за оползотворяване на всеки ресурс, а дрехите и аксесоарите в нея са преобразени, благодарение на устойчиви производствени методи и материи.

Присъединете се към дискусиите в социалните мрежи, като използвате #TommyHilfiger, #PasstheMic и @TommyHilfiger.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA