Прегръдка за нас, прегръдка за планетата

Обожаваме факта, че топлите якета на Tommy Hilfiger се грижат както за стила ни, така и за околната среда.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 ноември 2021

Не знам дали и вие сте така, но моите възприятия за последните месеци от годината обикновено се движат по двата полюса. Вярно е, че усещаме някакво душевно удовлетворение, когато вали дъжд или сняг, а ние сме вкъщи и се наслаждаваме на прекрасната гледка. От време на време обаче се налага да се сблъскваме с другата крайност - излизането, ранното стъмняване и зверския студ.

В моменти като този неписаната традиция повелява да отворим гардероба си, да вадим знайни и незнайни тениски, пуловери, ризи и шалове, докато не стигнем до заветното яке, което, колкото и отвратително клиширано да звучи, сякаш ни прегръща и понася към действителността навън.

tommy

Тазгодишната есенна колекция на Tommy Hilfiger ни кара да я преоткрием. Не по стереотипния и банален начин, подсказващ, че е наше задължение да уважаваме природата, а с реални действия и впечатляващи модели, вдъхновени от преходите, пешеходния туризъм и живописните пейзажи на планинската верига Апалачи.

tommy

Ако погледнем отблизо актуалните връхни дрехи на иконичния американски бранд, веднага ще усетим чувството на принадлежност и спокойствие, което съпътства времето, прекарано далеч от градската действителност. Якетата са сътворени в чест на красотата на планетата, но най-хубавото е, че се грижат за нейната защита. Усилията на Tommy Hilfiger за повече устойчиви иновации продължават със смела крачка напред и дизайни от изцяло био-базирани и рециклирани материали.

tommy

И докато сложните думи може да ви отблъснат, красивите якета правят точно обратното. Карат ни да тичаме с невъобразима скорост към магазина, дори точно сега да не са на първо място в личния ни шопинг лист.

Калейдоскопът от есенни тонове среща разнолики материи, предоставяйки карирани и ватирани модели. Спокойните функционални силуети в колекцията предлагат стил и комфорт, а гамата отново се движи умело между жълто и кафяво. В случай че не се притеснявате от възможността да се откроите, go for the orange.

tommy

Всички категорично носят класическия почерк на бранда, но и ни убеждават, че колкото и дрехи да сложим върху себе си, можем да изглеждаме поразително страхотно. Без значение дали сме облечени в класическо бежово палто с двуредно закопчаване или носим елек с дължина до коляното и обемна качулка. А защо не и двете?

Моделите от колекцията ще откриете в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

tommy

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA