Виктория Бекъм разкрива тайната на вечния гардероб

Пош Спайс знае, че след последните 18 месеца нищо не е същото, дори когато става дума за мода.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2021

Вталени рокли, копринени сетове, oversize жилетки - трите основни елемента в новата капсулна колекция на Виктория Бекъм, която намира перфектното съчетание между комфорт и стил.

Британската дизайнерка казва, че всички модели в нея са пряко свързани с неоспоримата промяна, повлияна от пандемията.

"Мисля, че последните 18 месеца определено повлияха на възприятието как носим дрехите си", разкрива Бекъм. "Хората искат да се чувстват удобно, да не се налага да мислят прекалено много за тоалети. Истината е в баланса между двете, който според мен тази колекция предлага наистина."

Тайната на капсулния гардероб е именно в преодоляването на сезонните виждания и прищявките. "Страхотно класическо бежово палто или морско синьо такова никога не може да ви провали. Инвестирайте във вечни парчета - бяла риза, страхотен деним, класическо сако. След това постепенно добавете ключови елементи, които обичате. Мисля, че овладяването на гардероба е именно в избора на дрехи, верни на вашия личен стил, не на тенденциите."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕЖЕДНЕВНИ STREET STYLE УРОЦИ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

"През годините исках различни неща и стилът ми отразява това", казва още майката на четири деца и бизнесдама. "Честно казано, в днешно време имам нужда от модели, които да ме отведат от училище в офиса и от офиса на вечеря. Чувствам се страхотно, когато дрехите работят с мен и за мен."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA