Кои са големите победители в Savex4Fashion?

Конкурсът на Savex подаде ръка на българската мода. Това са фаворитите на публиката…

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2021

Дори мислите ви да вървят в противоположната посока, неоспорим факт е, че в България има немалко модни брандове, способни да ни облекат на световно ниво. Точно те заслужават изключително внимание и силни аплодисменти, каквито получиха в специалния конкурс Savex4Fashion.

57

Големият победител от тазгодишното издание е PARAMIDONNA – марката за дамите, които обичат да пътуват, оценяват автентичния дизайн, характерния стил и различния прочит на международните модни тенденции.

57

Второто място е за NIXA, които не се страхуват да бъдат уверени, женствени, смели с цветовете, но винаги поставят акцент върху това да се превърнем в най-добрата версия на себе си.

57

Трети в конкурса финишира брандът DENINA MÁRTIN. Самата Дени неведнъж е казвала, че „модата е начин на себеизразяване и дрехите трябва да подчертават женската същност", но и да ѝ придават самочувствие.

Организираният от Savex конкурс е втори в историята на марката. Основната цел на нейния екип е да популяризира родни марки за облекло. За първи път те подават ръка на българската мода през 2019 г., а през тази година онлайн инициативата бе още по-мащабна.

Началото ѝ бе дадено на 18 октомври. Гласуването премина през три етапа, в които ролята на жури реално бе поверена на широката аудитория. Всички подкрепили своите фаворити участваха и за страхотни награди - дрехи и ваучери за пазаруване в магазините на номинираните, както и сетове от Savex.

Победителите бяха обявени на официална онлайн церемония на 29 ноември, а наградата за креативните сили на първо място е телевизионно интервю, в което ще имат възможност да разкажат повече за себе си и за модните си виждания.

Защото българската мода заслужава!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA