Зимата може да е красива, когато е облечена в стил

Под "стил" разбирайте деним, oversize пуловери и топли връхни дрехи. По възможност с етикет Calvin Klein.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2021

Ще ми простите необичайния въпрос, но кога за последно казахте нещо, без всъщност да го казвате? Питам, а причината да го направя е есенно-зимната колекция на Calvin Klein.

Новите предложения на американския бранд определено носят класическия дух на CK, но същевременно поднасят тенденциите по различен от добре познатия и обичан начин. Този път няма лога, няма много крещящи акценти, но отново няма основание за излишна претенция. Без никаква такава, склонен съм да заявя, че моделите от колекцията биха били единственото (прието) извинение да облечете всеки ден от студените месеци на годината в черно, бяло, сиво и бежово.

Отдавна превърнал се в запазена марка на... марката, за новия сезон атрактивният деним е с нестандартна кройка и изглежда изключително горещо, без значение дали е върху дънки, яке с много копчета или пола, която, между другото, е убийствено решение в комбинация с мек бял пуловер или топ с деколте.

Ударението в разказа обаче ще сложим върху якетата. Факт, времето навън ни предизвиква да искаме все по-често и по-често да посягаме към тях, но аз лично нямам против, ако те ще топлят и изглеждат така.

Мекото плюшено яке, което по-скоро напомня на суитчър, е в бяло и с голяма яка. Обемните пухкави връхни дрехи са както с дължина до кръста, така и до глезените - прекрасна отправна точка за наслояване, защото ако се лишим от него, автоматично се лишаваме от възможността да съществуваме повече от три минути навън през зимата.

Струва ми се, че сега е моментът да зарадвате любим човек с премиум стил за празниците. Или пък себе си. Кой да ви обвини? Със сигурност не и аз.

Всички предложения ще откриете в магазините на Calvin Klein в Serdika Center и Paradise Center.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA