Филипин Лерой-Болю доминира Седмицата на модата

Звездата от "Emily in Paris" отново ни показа, че се движи перфектно по честотите на френската мода.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 януари 2022

Съвсем спокойно можем да заявим, че Филипин Лерой-Болю доминира Седмицата на модата в Париж.

Звездата от "Emily In Paris", която играе изтънчената шефка на маркетинг агенцията Savoir в суперуспешния Netflix хит, пристигна на есенно-зимното шоу на Ami с прилепнала (прозрачна) миди рокля с дълги ръкави. 

Както може да се досетите, всички в интернет полудяха по нейната горско зелена визия, допълнена от класическо палто в черно, метални токчета с каишки, черна чанта, бляскави обици и маникюр в много яркочервено.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ С EMILY IN PARIS?

57

57

И въпреки че това ни се струва като аутфит, който Силви категорично би разходила в Града на любовта, Филипин казва, че вижданията ѝ в реалния живот са малко по-различни.

"Обичам да съм прекалено облечена в сериала, защото не го правя в реалния живот", споделя тя. "Не бих носила тези токчета по парижките тротоари, но няма значение, защото идеята беше да издигнем модата на по-високо ниво от самата мен."

Във втория сезон, който се оказа широко коментиран из публичното пространство, видяхме друга страна на нейната героиня, която актрисата коментира пред Vulture. "Харесвам нейната уязвимост, когато е малко неориентирана и губи контрол. Харесвам тези пукнатини, защото точно това съм виждала в реалния живот."

We love you, Силви!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA