Рокля и маратонки: Trendy дуетът на пролет 2022

Позволете на Емили Ратайковски, Дуа Липа и Кендал Дженър да покажат, че комфортът и сексапилът вървят ръка за ръка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2022

Спомням си отлично как още в ерата на "Здрач" Кристен Стюарт започна да се появява на червения килим с рокля и маратонки. Тогава някои твърде софистицирани персони бяха оздачени от екстравагантното решение на актрисата, други я похвалиха за смелостта, а трети и към днешна дата нямат конкретно мнение за ситуацията.

Истината обаче е, че вече никой не приема на пръв поглед неочакваната комбинация за такава. Тя се вписва напълно в рамките на "нормалното" и е страхотният дует, който отново ще стъпи на модната сцена тази пролет.

57

РОКЛЯ + МАРАТОНКИ = ВНЛ

Докато преди почти всички се спираха на високите токчета, за да бъдат по-високи, елегантни и стилни, последните две години ни убедиха, че комфортът е единственият фактор, който реално има значение. Още повече, че маратонките изобщо не ни правят по-малко шик. Даже напротив. Има толкова цветни, различни и атрактивни предложения, а и определено не ни се иска да спорим със звездите в следващите редове.

57

ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМ ПЪРВАТА... СТЪПКА

Вероятно калните улици на София ще направят задачата да изглеждате като Емили Ратайковски в Манхатън особено трудна, но щом времето навън спре да бъде отвратително, първата атрактивна комбинация, която си заслужава да пробвате, е тази между пастелна рокля и chunky маратонки в сиво.

57

Ако пък сте от хората, за които един нюанс никога не е достатъчен, може да погледете Кендал Дженър и нейната рокля в пет цвята. Когато аутфитът е толкова ярък и ангажиращ визуално, правилните детайли са белите ниски кецове и черните слънчеви очила. Нищо друго.

57

Макар постоянно да чуваме, че еди-кой си цвят е новото черно, в рамките на този пролетен сезон, само бялото може да бъде новото черно. Вярно, сравнително safe choice, но акцентите в официалните рокли и ежедневните маратонки се допълват прекрасно и създават дуо, което съвсем спокойно можем да дефинираме като убийствено.

57

Райето също започва да се завръща постепенно и щом го виждаме по тялото на Дуа Липа, склонни сме да се съгласим. По време на една от последните си разходки в Голямата ябълка изпълнителката на "Levitating" обу маратонки в синьо и бяло, които комбинира с нестандартно изрязана рокля. Да, виждаме дълбоката цепка.

7

Прибягвайки до флоралните принтове и щампите с точки, желателно е да се спрете на възможно най-семпли маратонки. Сещате се, такива, които по-скоро играят поддържаща роля, а не искат "Оскар" за главна.

Преди обаче да направите първата крачка към което и да било от стайлинг предложенията, уверете се, че разполагате с правилните обувки. Ние насочихме погледа си към огромния набор от впечатляващи предложения на CCC, където стилът, качеството и удобството се предлагат на цени, които не разплакват дебитните и кредитните ни карти. Най-актуалните модели ще откриете както във физическите им магазини, така и онлайн. После ще ни благодарите.

Вижте повече на ccc.eu.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA