Сара Джесика Паркър не разбира хейта по отношение на стила

"Не си казваме неща като "Уф, това е ужасно". Смешно е колко много бърборене предизвиква", коментира звездата от "Сексът и градът".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 февруари 2022

Сара Джесика Паркър се присъедини към екипа на Vogue за ново видео от поредицата Life in Looks, в което говори открито за това как понякога начина на обличане предизвиква сериозни полемики.

Заставайки пред обектива на американското издание, Паркър коментира и някои от най-емблематичните си визии с течение на времето.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ (НЕ)ДОСТЪПНИ ВИЗИИ ОТ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

Сара Джесика Паркър

"Това беше Prada", споделя тя за червения килим на наградите SAG през 2001 г. "Взимаш нещо назаем, защото го харесваш и мислиш, че ти говори в този конкретен момент. Носиш го. Може би някоя хора смятат, че не изглеждаш невероятно, но със сигурност е тяхно право."

Разбира се, не липсваше акцент и върху стайлинга от времето на "Сексът и градът" и "Просто ей така".

Сара Джесика Паркър

"Много я харесвам", казва Сара за сватбената рокля, която Кари носи за големия ден с Тузара. "Разбрах, че не всички се чувстват по същия начин, което може би ме накара да изпитвам още по-голяма привързаност към нея."

За собствения си ежедневен стил, звездата от попкултурния феномен е категорична. "Обичам да нося това, което ми харесва и съм склонна да не се тревожа твърде много дали нещата си отиват. Излизайки през вратата всеки ден, повечето от нас правят избор, който ни кара да се чувстваме добре или да се харесваме."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЦЯЛ КУП ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР

Сара Джесика Паркър

"Приближаваме се един до друг, но не си казваме неща като "Уф, това е ужасно". Смешно е колко много бърборене предизвиква." Останалото ще откриете във видеото по-долу. Включително забавната реакция на децата ѝ, когато виждат на корицата на списанието през декември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA