Важно е да разказваш истории, които вълнуват

Звездата от новата ни дигитална корица вярва в истинските мечти, но и в упоритата работа, която води до сбъдването им.

05 май 2022

Костюм Eltara Casata By Radmila Lolly, колие Claudio Canzian, обици BCBGMAXAZRIA, обувки Giuseppe Zanotti

• Модел: Radmila Lolly • Фотография: Anthony Josey • Грим: Clarissa Montenegro • Коса: Suzanne Fuster • PR продукция: Say Media

Ако погледнете биографията на Radmila Lolly, най-вероятно ще останете с впечатлението, че не сте постигнали много в живота си. Тя е певица, дизайнер, композитор и писател, но описва себе си като "разказвач на истории". Такива, които не само вдъхновяват да мечтаем, но и показват, че мечтите се сбъдват, стига наистина, ама наистина да ги искаш в живота си.

00

Пола, топ и шапка Eltara Casata By Radmila Lolly, обици Gas Bijoux

Как би се представила на някой, който не те познава?

Като разказвач на истории. Разказвам ги чрез музика, дизайн и писане. Всички изразяваме себе си чрез различни таланти. Вярвам, че хората нямат лимит.

Изявяваш се в много, много различни и креативни полета.

Да, аз съм певица, дизайнер, композитор и писател. Както казах, просто разказвач на истории.

00

Дрехи Eltara Casata By Radmila Lolly, обици Alessandra Rich

Кога операта се появи в живота ти?

Бях на около 15. Помня, че винаги пеех, без да знам какво. През по-голямата част от времето създавах собствени мелодии. Пеех пред огледалото, представяйки си, че съм известна оперна певица. Мечтата ми започна там – вярвам, че трябва да мечтаеш и после да работиш, за да постигнеш мечтите си.

Ами модата?

Помня, че вземах шаловете на майка ми и ги правех рокли. Впоследствие започнах да правя костюми за собствените си изпълнения, постепенно се превърна в бизнес. Така започна и линията Eltara Casata by Radmila Lolly Couture.

Има много червено в IG профила ти. Мислиш ли, че цветовете казват повече за характера на човек?

Да, червеното е един от любимите ми цветове. Също кралското синьо, златното и смарагдовото зелено. Вярвам, че има синергия между цветовете и музиката. Всъщност всеки тон може да бъде свързан с различни цветове, всичко е синергия.

00

Палто и ръкавици Eltara Casata By Radmila Lolly, шапка Eliurpi, обици Alessandra Rich, обувки Aquazzura

Има ли нещо, което не споделяш в социалните си мрежи?

Социалните мрежи са за социалния живот. Личният живот трябва да си бъде личен, опитвам се да го пазя така. Хората не виждат какво правя, предпочитам налице да е само финалният резултат.

Къде намираш вдъхновението?

В това да правя нови неща и да довършвам онези, които вече съм започнала.

Вярваш във вдъхновението или по-скоро в упоритата работа?

Най-голямото ми вдъхновение е именно упоритата работа, защото ако си вдъхновен, трябва да работиш упорито. Ако е нещо, което обичаш, го правиш така или иначе.

00

Пола, топ и шапка Eltara Casata By Radmila Lolly, обици Gas Bijoux

Кое е нещото, което все още не си постигнала, а искаш много?

Не съм лансирала моята музикална благотворителна фондация, но работя в тази посока. Животът е част от пътуване и трябва да го извървим стъпка по стъпка.

Какво следва?

Най-вълнуващото е 6D проектът „DIVA". Книга, аудиокнига, филм, албум, шоу и модна линия. Аз ще бъда режисьора, звездата, дизайнера и композитора. Това е най-големият проект, върху който съм работила в последните 8 години и най-накрая съм близо до осъществяването му.

Get the cover look: Палто и ръкавици Eltara Casata By Radmila Lolly, шапка Eliurpi, обици Alessandra Rich, обувки Aquazzura

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA