10 раници, идеални за всички активни майки

Кой е казал, че памперсите, солетите и тефтерът с 54594663189827 задължения за деня не могат да изглеждат красиво?

Фотография: Pexels.com

Може би го казвам, защото съм представител на мъжкия пол, но признавам, че абсолютно никога не съм разбирал грандиозните и изключително разхвърляни дамски чанти и раници. Така де, хубаво е да сте подготвени за всякакви ситуации, но със сигурност не искам да чакам между 3 минути и цяла вечност, за да разбера дали носите мокри кърпички. Или да чуя "Ох, сигурна съм, че ги сложих", докато по примера на Фийби от "Приятели" изваждате обувка, ключове и плик със златна рибка.

Интересното е, че напоследък тази перцепция започна да върви към своя логичен край и дори майките вече предпочитат модели, които са колкото практични, толкова и стилни. Защото няма значение дали вътре има памперси, няколко вида кремове и солети за разходката в парка, истинското ви Аз е малко суетно.

Ние прекарахме часове в онлайн пространството и смеем да твърдим, че открихме най-подходящите раници, които да добавите в гардероба си, ако работите, организирате дома, гледате дете (или може би няколко) и между другото успявате да пуснете по някое Story в Instagram.

01

ЛИЛАВО И ПАК ЛИЛАВО

Успоредно с тревистото зелено, което продължава да е на почит, различните нюанси на лилаво привличат окото и ни карат да ги желаем. Само погледнете.

Get it: Раница Sprandi, 49.99 лв.

02

РОМАНТИЧНАТА КЛАСИКА

Меки форми, леко закръглен силует, романтични детайли. Страхотен цвят между бяло и кремаво, който трудно може да игнорирате. Затова недейте. Просто недейте.

Get it: Раница Jenny Fairy, 89.99 лв.

03

ОБРАТНО КЪМ СПОРТА

Откъдето и да го погледнем, жонглирането с обема от ежедневни задължения не е никак лесно. Ако към картинката добавим ревящо бебе или 10 минути за фитнес, няма друг правилен избор.

Get it: Раница adidas, 55.99 лв.

04

ОЩЕ ПОВЕЧЕ КЪМ СПОРТА

Същото като в горните редове, само че с още повече практичност и още повече място за потребни и непотребни вещи.

Get it: Раница adidas, 59.99 лв.

05

НАШИЯТ ФАВОРИТ

Вярно, че в последните години все повече модели притежават и стайлинга, и практичността, но значително малко от тях ни карат да вярваме в любовта от пръв поглед. Този успя.

Get it: Раница Jenny Fairy, 74.99 лв.

06

ИГРА НА ЦВЕТОВЕ = ИЛЮЗИЯ

Признавам, че този ефект, особено в тъмните му вариации, е от попаденията, към които винаги съм изпитвал интерес, но често отбягвам. Не повтаряйте моята грешка.

Get it: Раница Sprandi, 94.99 лв.

07

КАТО В УЧЕНИЧЕСКИТЕ ГОДИНИ

И ако тази раница буквално не напомня на началното или основно училище, не знам кое би могло да го направи. Толкова цветно и толкова интересно!

Get it: Раница Champion, 74.99 лв.

08

КОРТ VS. ПОДИУМ

В случай че имате поне бегла представа от Disney истерията около "Хана Монтана", тази раница е най-доброто от двата свята. Спортна база със стилен акцент, в бебешко синьо. Подберете тоалета на детото си около нея, за да може само да поглеждате странно бабите, които питат "Момче ли е?", нищо че носи гащеризон, тиранти и е в синьо от глава до пети. Не че държим на цветовото разделение. Даже напротив.

Get it: Раница Jenny Fairy, 64.99 лв.

09

ЧИСТОТО СЪВЪРШЕНСТВО

Семпла, стилна, елегантна, секси, идеална. Сещате ли се за още подходящи епитети?

Get it: Раница Lasocki, 159.99 лв.

10

ОТ ПАРКА КЪМ ПЛАНИНАТА

Идеална е да се разходите в парка, а след това да приберете всичко необходимо и да се отправите към гората. Сезонът на пикниците тепърва започва.

Get it: Раница Sprandi, 99.90 лв.

Тези и още много други атрактивни предложения може да откриете онлайн на CCC.eu, както и във физическите им магазини в страната. Обичаме и ценим високо съотношението между качество и цена, между богат асортимент и практичност. Знаете, едното никога не е за сметка на другото. Бързо към CCC!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA