H&M Move и Златан Ибрахимович ще накарат света да се движи

Изглежда, че партньорството между футболиста и любимия бранд ще бъде мотивацията, която толкова често търсим.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 октомври 2022

Точно така, H&M Move приветства Златан Ибрахимович в редиците на своя екип. Световноизвестният футболист се присъединява към мисията на марката, за да накара целия свят да се движи, а спортът да се превърне в ежедневие.

Златан е един от най-великите нападатели, играл във всевъзможни футболни първенства. Той е водещ голмайстор на Швеция за всички времена, а професионалната му кариера продължава вече повече от 20 години. В момента играе на фронта на AC Milan, влиза в ролята на баща, говори пет езика, има страст към таекуондото, а дългосрочното си партньорство с H&M Move като световен Brand Mover ще стартира през пролетта на 2023 г.

Златан Ибрахимович

"Често се чувствах така, сякаш бях порицаван или игнориран, когато имах желание да се движа, докато растях. Момчетата и момичетата, които израстват като мен, трябва да могат да носят това, с което професионалните спортисти се обличат. Това отличава и H&M Move. Силно вярвам в мисията на марката да даде възможност на всички да се движат. Защото движението промени живота ми на 100%", споделя професионалният футболист и multimover.

Златан Ибрахимович

За да посрещне Златан в екипа на H&M Move се появява не кой да е, а самата Джейн Фонда. Филмът за рекламната кампания показва носителката на "Оскар" в ролята на инструктор, но може би е най-добре да видите сами няколко реда по-надолу.

По-рано този месец екипът на марката приветства Диана Амини като ръководител на програмата Move Community Program. Седем години тя е глобален мениджър на H&M Foundation, а сега продължава работата си с експерти и лидери, насочена към движението и смисъла от него.

Златан Ибрахимович

"Премахването на бариерите пред спорта е основна цел на H&M Move. Аз съм повече от развълнувана да се присъединя към динамичен световен екип, с който ще работим заедно по нови и вълнуващи начини за постигане на положителна промяна. Първият ни ход ще бъде да се съсредоточим върху децата, които са изправени пред различни трудности. Постепенно ще разширим ангажимента си, за да накараме всички да се движат", споделя тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA