Не само бельо, а страст и фантазия

Ще го кажем директно. Есенно-зимните предложения в Lisca Selection са out of this world.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 ноември 2022

Нека го изясним, защото е важно. Да, полупрозрачните дантелени модели са страшно секси. Още по-секси обаче е възможността да ги носиш уверено и да изразяваш себе си, разказвайки история.

Приятелите ни от Lisca са повече от наясно с този факт и за пореден път ни предизвикват да излезем от рамките, да стъпим извън кутията, да разрушим статуквото (наричайте го, както искате), за да осъзнаем, че есенно-зимният сезон може да започва със сивото и кафявото, но далеч не приключва с тях.

Lisca

Този сезон Lisca Selection е изтънчена колекция, която с още по-изтънчен маниер позволява да избягаме от реалността и да се потопим в усещането за звездност. Движейки се елегантно между мистериозен будоар и страхотен суперблясък, бельото и спалните облекла на марката просто ни предизвикват да бъдем повече.

Lisca

И понеже мантрата на есен/зима 2022 така или иначе е go hard or don't go at all, до изчистените линии застават деликатни бродерии, тюл и контрастиращи цветови съчетания, които позволяват нестандартни комбинации и, да не се лъжем, оставят съвсем, съвсем малко на въображението.

Леките, полупрозрачни предложения крещят "изтънченост", но не забравят удоволствието от това да носиш бельо, което ти стои перфектно и подчертава всяка извивка на тялото ти. Затова нетрадиционната дантела е основен акцент и в моделите с по-широки и прави форми.

Lisca

С други думи, Lisca Selection ни поднася на сребърен поднос изискани материи, дръзки форми, неутрални, но и живи цветове - с нагласата да насочим фантазията към най-смелото си Аз.

Открийте своя нов любим модел на liscashop.bg. Получавате подарък бикини с всеки закупен комплект от колекция есен/зима 2022 до 30.11 или до изчерпване на наличностите.

Lisca

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA