Никога, никога не е ставало дума само за бижута

Това е мисията на Invoke, които празнуват 10-ата си годишнина и продължават да ни насочват към сърцето и мечтите.

Почти винаги, когато не знаем какво да подарим, прибягваме към бижу. Така де, трудно е да изненадаме любимата жена, ако до момента е останало само свалянето на звезди. Трудно е да знаем и какво ще хареса третата ни братовчедка по бащина линия, която отдавна живее в чужбина, но се прибира за великденските празници и ни кани на рожден ден.

Има причина да залагаме на колиета, гривни, пръстени и производни. И тя е, че колкото и да не харесваме фразата, те просто уцелват два заека с един куршум. Спасяват ни в последния момент и изглеждат страхотно, а блясъкът в очите на получателя им подсказва, че сме направили правилния избор. Колкото и да е бил труден.

Invoke

Истината обаче е, че напоследък има тоооооолкова предложения и още тооолкова вариации на същите тези предложения, че по-скоро би ти дошло да си блъснеш главата в стената, отколкото да чуеш за стотен път как колието ще си отива много с въпросните обици. Не и ако се насочим към Invoke.

Първият търговски обект на бижутерията е открит на 25 март преди точно 10 години - през 2013-а. Началото поставят двама млади мечтатели, вдъхновени от философията на духовния учител Шри Чинмой и със силното желание да създадат продукт, който отразява не само доброто, но и радостта в живота. Продукт, насочващ ума да следва сърцето ти във всичко, което правиш.

Затова бижутата на Invoke са буквално отражение на тази философия - като започнем от името на компанията, минем през мисията, и стигнем чак до дизайна, опаковката и логото.

Invoke

През годините екипът на марката успява да създаде и задържи политика на предлагане, която устоява на трудностите и продължава да обслужва всеки клиент с цел той да стане по-щастлив и не просто да прибере изискания подарък в кутията с бижута от времето на баба му, но и да се връща към чистотата и уникалността на Invoke.

Invoke

И докато мотото на основателите е именно мисълта на Чинмой, че "Трябва да вярваш в себе си дори тогава, когато целият свят се съмнява в теб", днес, 10 години по-късно, те продължават да са на мнение, че единственият път към смисления начин на живот е този, в който следваш сърцето и мечтите.

Моделите на бранда отговарят на всеки вкус, но и налагат собствен стил. Доказват, че симетрията се среща в причудливи форми и без значение дали търсите пищност или семплост, многоцветност или монохром, бижутата са артефакт за изисканост. Виждаме го в гривните, колиетата, обиците, пръстените, брошките и комплектите, които подчертават въпросната изисканост и ни я сервират на сребърен поднос.

Invoke

Иначе казано, Invoke предлагат безброй начини да действаме по-бързо и функционално, да изглеждаме по-впечатляващо и стилно, далеч от помпозността и лошия вкус. "Все тая" дали следваме строгата линия на офисния дрескод, или сме верни последователи на разбирането, че less is more...

Не пропускайте да се включите в специалната игра на GRAZIA и Invoke, в която може да спечелите страхотно бижу.

Открийте своя нов любим модел на invoke.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA