Риана в секси фотосесия за Savage x Fenty

Певицата няма намерение да спре да е предизвикателна и отново демонстрира това.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юли 2023

Бременността не е причина една жена да не бъде секси и Риана показва смелост и увереност в това отношение. Поп дивата за пореден път нагорещи страстите, събличайки се за новата фотосесия на Savage х Fenty.

35-годишната бъдеща майка публикува серия от секси кадри в своя Instagram, на които е по бельо. И то не какво бельо. Не си мислете, че Рири е заложила на модел за бременни. Колекцията от снимки показва Рири пред колекция от облекла, а самата тя е съблечена по червен сутиен и секси изрязани бикини.

Много от последователите на певицата в социалните медии веднага коментираха блясъка, който излъчва бъдещата майка и я обсипаха с похвали. "Ти си дефиницията за красота", пише един от почитателите на Риана. "Това сияние!!!!!!!!!! Уау уау уау!", добавя друг.

В момента Риана е в очакване на второ дете от партньора си A$AP Роки и се очаква съвсем скоро да роди. Докато беше бременна с първото си дете, певицата сподели, че се чувства най-уверена, когато изразява себе си чрез модата. "В момента, когато сте бременна, в някои дни се чувствате като "Уф, просто искам да си лежа на дивана цял ден." Но когато сложиш малко грим и малко червило, ти се преобразяваш. Обличаш някакви дрехи и започваш да изглеждаш добре. А когато изглеждаш добре, и се чувстваш добре. Чувала съм го много пъти, но е истина. Наистина може да те вдигне от този диван и да те накара да се почувстваш като готина мацка," категорична е Риана.

Говорейки за възгледите си относно облеклото за бременни, тя разкрива, че това не е за нея. "Когато разбрах, че съм бременна, си помислих: "Няма начин да пазарувам в нито един сектор за бременни. Съжалявам. Забавлявам се много да се обличам. Няма да позволя тази част да изчезне, само защото тялото ми се променя."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA