Винтидж романтика и флорални бродерии властват при бельото този сезон

Женственост и перфектен дизайн са отличителните белези на Lisca Fashion за есен/зима 2023.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 октомври 2023

Няма нищо по-хубаво от едно секси бельо, скрито под купищата дрехи, които ни предстои да облечем този сезон. Защото всички знаем, че една жена изглежда истински уверена и със стил, винаги когато носи нещо изкушаващо под есенните одежди.

Приятелите ни от Lisca знаят много добре това. Драма, романтика и намек за мистерия характеризират колекцията "Fashion" на Lisca за есен/зима 2023. Идеална за жени, които обръщат същото внимание на бельото си, както и на тоалетите си, линията съчетава класически форми с луксозна цветова палитра и подчертава тяхната вродена естествена красота с наистина специална дантела и блестящи детайли, достойни за една модна икона.

Lisca Fashion a/w 23

Серията "Mia" със своя смел кариран принт и впечатляваща двуцветна схема е доказателство, че черното и бялото никога не излизат от мода. Напомняща за стария Холивуд и класическите филми, линията съчетава носталгичните pinup силуети като корсетни бюстиета и бикини с висока талия, които подчертават формата на жената като пясъчен часовник. А модерните детайли, като прозрачни панели в областта на деколтето и ханша подчертават още по-осезаемо женските извивки. Какво повече можем да искаме от едно секси бельо, нали?

Lisca Fashion a/w23

Удобството ни пък е гарантирано с меките безшевни сутиени, които осигуряват несравним комфорт. Пижамите с щампа Houndstooth пък допълват модерния външен вид.

Lisca Fashion a/w23

Какво е едно изискано бельо, ако не съчетава нежни цветове с детайли като дантела? Именно на това залага серията "Maxine". Винтидж романтика и кремообразни неутрални тонове на шоколад и сметана характеризират моделите.

Фините детайли като дантела с геометрични шарки превръщат ежедневните сутиени в деликатни, класически модели с ретро привкус. Дамите с всякакъв тип тяло са привилегировани с по-големи размери чашки и различна степен на покритие на серията сутиени. 

Lisca Fashion aw/23

Ретро романтиката е изпълнена с омагьосващия ефект на бродирани есенни цветя, съчетани със съблазнителна цветова палитра от черно и наситена магента.

Скулптуриращото боди с тънки презрамки и бралетка, изработена с прозрачни дантелени чашки, са акцентите на изтънчената вечна серия, предназначена за любителите на луксозното бельо, което може да направи и един обикновен ден специален.

Lisca Fashion a/w23

Серията "Mirabel" e предназначена за романтичните дами, които предпочитат деликатността и чара на мекия тюл. Тя е издържана в два цвята, наречени "Цъфтяща целувка" и "Син здрач", които незабавно събуждат спомени за незабравими вечери. Колекцията включва сложни флорални бродерии, фина блестяща материя и прозрачни дантелени панели за хипнотизиращ ефект.

Lisca Fashion a/w23

Халати и нощно облекло с подходящи флорални детайли допълват серията, която празнува естествената красота и дълбоката връзка с природата.

За всеки закупен комплект бельо от новата колекция в периода от
15.10 до 15.11.2023 или до изчерпване на наличността ще получите подарък бикини.

Lisca Fashion

Открийте всички горещи предложения на liscashop.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA