Есенен уют у дома: На какво домашно облекло и бельо да заложим?

Така, че да се чувстваме напълно комфортно у дома. Споделяме ви по-долу.

24 октомври 2023

Малко по-малко хладното време обгръща ежедневието ни. На какво бельо и облекло да заложим в преходните есенни дни, така че да се чувстваме напълно комфортно у дома? Споделяме ви по-долу.

Сутиен дори у дома? Да!

За някои дами може да е странно да разберат, че е добре да носят сутиен дори у дома. И причината за това е само една: гравитацията. Тя оказва голямо влияние върху вида на бюста, който се отпуска с времето заради собствената си тежест. Домашният сутиен е важен особено за дамите с голям бюст, тъй като техните гърди тежат много повече. Освен че сутиенът запазва гърдите по-стегнати, той също така поема голяма част от тяхната тежест, с което облекчава работата на гърба и раменете.

Тъй като комфортът е от най-голямо значение, когато сме у дома, най-добре е да заложите на памучен сутиен, който няма да дразни гърдите. Той дори ще пази бюста топъл. Няма нужда сутиенът да има дебели подплънки, той просто трябва да дава опора на тежките гърди. Запасете се със сутиени без банели и с удобни широки презрамки, които няма да ви убиват никъде. Достатъчно е моделите да имат опорно ластично бие под бюста, за да го задържат на мястото му. Леките спортни сутиени са идеален избор за дните у дома.

Astratex

Най-комфортното бельо е безшевното

В наши дни има много дами, които носят единствено безшевно бельо и то не само вкъщи. И ние не можем да ги съдим! Безшевните бикини са изключително удобни, защото нямат шевове, които да дразнят кожата. Много модели са лазерно изрязани и имат лепени ръбове, така че да остават незабележими под дрехите. Ние ви предлагаме да ги носите вкъщи, защото безшевните класически бикини, прашки и боксерки са еластични и възножно най-комфортни, тъй като не стягат никъде, а се адаптират към тялото. За абсолютен комфорт заложете на бамбукови модели, които са антибактериални и терморегулиращи.

Astratex

Цял ден по пижама или домашен сет

Дали ще изберете да прекарате целия уикенд у дома в домашен комплект или по пижама почти няма значение. Важно е просто да подберете модел, който е удобен, топлещ и даващ свобода на движение. За есенно-зимния сезон е добре да изберете горнища и долнища от памук или фланел. Тези две материи пазят тялото топло, но в същото време му позволяват да диша и да не се поти. Много хора обичат сетовете от микроплюш, но те са създадени от полиестер. Въпреки, че микроплюшът топли изключително добре, той ще ви накара да се потите. Ако все пак обичате тази пухкава материя, то по-скоро заложете на халат, който да обличате върху памучната пижама.

Не забравяйте за меките чорапки!

Няма как да не споменем и един от най-важните елементи за есен в топлина - чорапите. Те са неизменна част от есенно-зимната екипировка, тъй като краката ни имат нужда от балансирана топлина. Както бабите казват "Изстива се първо от краката”. Не знаем дали има научни доказателства за това, но знаем, че с настъпването на хладните вечери първо тичаме към гардероба за меки чорапки. И тук препоръчваме модели от бамбук и памук, които топлят без да спарват краката.

Вече знаете кои са най-удобните модели бельо и облекло за вкъщи. Сега остана само да се екипирате за ленивия уикенд и да се насладите на спокоен релакс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA