Искате ли да продадете чантата си?

Ася Иванова
Ася Иванова 09 ноември 2023

Няма какво да се лъжем, всяка една от нас обожава чантите и винаги има нужда от нещо ново, от нещо луксозно. Тогава обаче възниква нуждата да се освободим от старата.

Ако и вие сте като нас, и искате да продадете луксозната си чанта, има само едно място в София, което го позволява и това е Brandville. Само след 5 години, този популярен марков магазин успя да се наложи на пазара и бързо се превърна в идеалното място, където можете да продавате и купувате луксозни чанти. 

Brandeville

Какви обаче са предимствата на Brandville и защо трябва да продавате артикулите си там?

Основното предимство е, че те плащат на момента, така че няма да се наложи да чакате 1 или 2 месеца, за да получите парите си.

Освен това Brandville са наясно с проблема с фалшивите продукти и са се заели със сериозната задача да гарантират легитимността на своите артикули. Те използват усъвършенствана технология за удостоверяване, предоставена от Entrupy.com. Тази авангардна технология гарантира, че всеки артикул, донесен от клиент, е щателно проверен за автентичност. Именно това изгражда доверието у хората, които искат да направят луксозна покупка. 

Brandeville

Как стават продажбите на продукти в Brandville? Това е много лесно:

• Ако желаете да продадете чантата си в Brandville, направо я занесете в бутика им, намиращ се на столичния бул. "Патриарх Евтимий" 11.

• След като чантата бъде обработена от екипа на Brandville, до 2 дни клиентът ще получи оферта по WhatsApp.

• Ако клиентът се съгласи с офертата, автентичността на чантата се удостоверява чрез Entrupy в рамките на 24 часа. След това клиентът може да вземе своите пари.

Brandeville

Но какви марки може да продадете на Brandville? 

Louis Vuitton, Gucci, Prada, Chanel, Fendi, Dolce Gabbana, Saint Laurent, Valentino, Hermes и много други. Но в Brandville може не само да продадете чантата си, но и да си купите такава. И тъй като цените на луксозните марки са доста високи, в Brandville може да се сдобиете с желаната чанта с 40-70% отстъпка от продажната цена.

Brandeville

Лесно можете да намерите Brandville в на бул. "Патриарх Евтимий" 11 или да получите повече информация на телефон +359 89 925 2435. Марката може да откриете и в Instagram на brandville.sofia.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA