Блясъкът и уютната елегантност на PALMERS

Нека празничната магия започне сега!

01 декември 2023

Именно блясъкът и уютната елегантност заемат централно място в празничната перспектива на бранда през този сезон.

Очарователно бельо

За тези, които предпочитат да празнуват Коледа в приглушена елегантност е серията ‘Festive Luxe’ на PALMERS в черна дантела, украсена с дискретни кристали, или се отдайте на колекцията ‘Privee Grey Diamond’. Луксозна дантела в изискан нюанс на сивото се съчетава с екстравагантни верижни елементи, предлагайки нотка на разкош за празничния сезон.

PALMERS

Копринено нощно облекло

Изпитайте лукса на висококачествена коприна върху кожата си с изкусителната селекция нощно облекло на PALMERS. Отдайте се на празничния дух с гамата ‘Deep Trance Silk & Night’, включваща коледното червено или повдигнете вечерта с изтънчена черна серия ‘Noir Silk’. Парчета ‘Silky Diamond’ в елегантно тъмно сиво съчетават коприна и памук. Мек материал с деликатен копринен блясък и фина текстура за едно наистина луксозно изживяване.

PALMERS

Идеи за подаръци за цялото семейство

Уютните семейни моменти с PALMERS са част от традицията: възхитителната гама спално облекло ‘Sleepy Check’ е идеалният коледен подарък за цялото семейство. Тези очарователни пижами с празнични щампи са изработени от най-фин памук и са достъпни за майки, бащи и деца.

PALMERS

Да се ​​чувстваме уютно заедно…

… в празничен партньорски вид! Игривите двойки могат да изберат комплекта пижама ‘Norway Dream’, изработен от удобен микрополар с най-добро качество на полиестера. За тези, които предпочитат вечната привлекателност, класическите пижами ‘Casual Check’, изработени от топла вълна, се предлагат както за мъже, така и за жени. Партньорският вид никога не е бил толкова шик!

Разгледайте колекция есен/зима 2023 на Palmers в магазините на бул. "Витоша" 66, Сердика Център или на shop.mdl.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA