Ъшър е идеалното лице (и тяло!) за кампанията на SKIMS

R&B звездата и Ким Кардашиян ознаменуваха приятелството си с общ проект.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 февруари 2024

Фотография: SKIMS

Едва ли има по-подходящ мъж, който да рекламира новата кампания бельо на SKIMS от R&B звездата Ъшър.

Изпълнителят е известен със своите провокативни движения и секси глас, които успяват да накарат (почти!) всяка жена да настръхне. Затова и не е изненада появата му в новата капмания с мъжко бельо на модния лейбъл на Ким Кардашиян - SKIMS.

"Когато ме помолиха да си партнирам със SKIMS Mens, бях толкова смирен. С Ким сме приятели от дълги години, тя винаги е подкрепяла работата ми, така че възможността да си сътрудничим заедно в кампания, която подкрепя и двама ни, имаше голям смисъл. Стартирането на тази кампания преди стартирането на нов етап в кариерата ми е като затваряне на кръга, тъй като SKIMS подкрепя издаването на новия ми албум, Coming Home," казва Ъшър в изявление.

"Предвид начина, по който се движа, е от съществено значение да се чувствам толкова удобно в това, което нося. SKIMS е за това да прегърнеш себе си, отвътре и отвън, и да се почувстваш овластен да изразиш себе си автентично."

SKIMS сподели горещо видео със звездата, участваща в кампания, както и кадри, които подгряват не само дамите за празника на влюбените, но и за предстоящия албум на Ъшър, който излиза на 8 февруари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA