Calvin Klein Jeans: ръководство на денима

Модната марка отново залага на мотото "по-малкото е всъщност повече".

Ася Иванова
Ася Иванова 20 май 2024

Денимът е онзи непреходен щрих във визията, в който ще останем влюбени до края на живота си, без значение от възрастта. И каквато и промяна да претърпява този тренд през годините, той има своето непоколебимо място във всяко поколение.

През новия сезон денимът на Calvin Klein Jeans властва минимализм, а философията "по-малко е всъщност повече" е на почит. ДНК-то на CK е вплетено в нишките на изчистените силуети и емблематичните деним модели на бранда от 90-те години, създавайки чувствени визии, пречупени през модерната призма.

Calvin Klein Jeans пролет-лято 2024

Calvin Klein Jeans пролет-лято 2024

За Calvin Klein красотата се крие в минималистичната визия. Силуетите за този сезон идват в своя най-естествен вид, прилягащи перфектно към всяка форма без да ограничават движението.

Денимът на Calvin Klein Jeans е безпроблемно универсален, а класиките са синхронизирани с комфорта. Именно това прави колекциите на бранда вечни. Този сезон дънките са по-широки и с по-права кройка, но във все така успокояващият син цвят. Това създава усещане за комфорт, но и изчистена естетическа визия без излишен шум.

Calvin Klein Jeans пролет-лято 2024

Аксесоарите също се придържат към минимализма. Линиите на силуетите са изчистени и непретенциозни, а само най-необходимите детайли са добавени. Функционалността и лекотата са поставени на преден план. Що се отнася за цветовата палитра, тя е монохромна и неутрална и подхожда на всеки стил. 

Calvin Klein Jeans пролет-лято 2024

Всеки сезон идва с необходимостта от нов деним и колекцията на Calvin Klein Jeans за сезона носи именно онази свежест при стиловете, от която всеки от нас има нужда. Моделите поставят суровата автентичност на марката на фокус за новото поколение.

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA