Tommy Hilfiger: Всичко, от което имаме нужда за нашето пътешествие

Новата колекция за пролет-лято 2024 ни дава усещането за лекота, оптимизъм и изискана елегантност.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 май 2024

С първите слънчеви лъчи, веднага се размечтахме за пътешествия до далечни дестинации и безброй приключения. А за тях трябва да освежим гардероба си и да се насочим към нещо стилно и едновременно удовно.

Именно "Brave New Spirit" колекцията на Tommy Hilfiger за пролет-лято 2024 г., е това, от което имаме нужда. Защото тя е празник на динамичният модерен стил. От бранда този сезон обръщат поглед към своята история, съчетавайки я с класическото американско спортно облекло, за да създадат колекция, в която безпроблемно се съчетават усещането за лекота, оптимизъм и изискана елегантност. Спортните кройки са преобладаващи в колекция пролет-лято 2024 на Tommy Hilfiger.

Но на какво да се спрем, за да сме сигурни, че ще имаме всичко, от което се нуждаем за предстоящите пътувания?

Tommy Hilfiger пролет-лято 2024

Цветно лято

Ярките цветове са задължителни за едно по-смело и весело лято. На това залагат и в новата колекция на Tommy Hilfiger. Цветовете варират от смели пролетни тонове до меки пастелни, пасващи идеално на слънчевите лъчи, пясъка и морето през лятото. От ретро абстрактни щампи и зелено през емблематичните за Tommy Hilfiger червено, бяло и синьо до приглушени нюанси и карето gingham, колекцията съчетава спортни визии, обемни текстури и красиви на допир материи, внасяйки смела чувственост към гардероба ни през този сезон. 

Tommy Hilfiger пролет-лято 2024

Наслоявания

През променливия пролетен сезон слоевете са от ключово значение и от Tommy Hilfiger са се погрижили за тях с модели като прилепнали поли в комбинация с по-спортни блузи, вталени панталони, стилизирани с горнища с полу-ципове, както и класически блейзъри върху ефирни рокли. При моделите от дамската колекция силуетите са прекроени с оглед на балансирани пропорции, обгръщащи ханша. Плетените модели пък внасят доза свежест чрез ярките си цветове и разнообразни текстури. Роклите идват в нови дължини и форми, а сред материите са мек лен, органичен памук и драпиран лиосел.

TH

Класиката е всичко

Знаем, че повечето мъже предпочитат да съчетават елегантността с удобството. И в новата колекция на Tommy Hilfiger класическите визии са освежени с динамичната спортна енергия. Ярките цветове привличат светлината на прожекторите, задавайки тона за сезона. Полото, памучните ризи, ленените панталони и якето Portland вдъхват нов живот на любимите ни модели, вкарвайки нотка на колежански стил и дух. Ежедневните силуети идват с нови вариации на логото TH Monogram, изпъкващи принтове и акценти в червено, бяло и синьо. 

Новата колекция на Tommy Hilfiger е налична в магазините на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center, както и на tommy.com.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA