5 must-have в подготовката за плажа

Даваме ви насоки кои са задължителните аксесоари и дрехи за предстоящото ви пътуване.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 юни 2024

Фотография: ПР

С официалното настъпване на лятото вече нищо не ни задържа в големия град и е време да покорим морския бряг. А стилната визия е просто задължителна!

Ако се чудите кои са задължителните елементи, които трябва да сложите в куфара за предстоящото си пътуване, ние сме насреща и ще ви дадем насоки на какво да заложите.

 

ДА ЖИВЕЯТ АКЦЕНТИТЕ

5 summer must haves

Рокля с принт, Shop MDL

Признаваме си, обожаваме роклите! И смятаме да заложим на задължителните за настоящия летен гардероб модели в бяло, с флорални или с геометрични форми. Ако предпочитате по-женствената визия, ви предлагаме да си вземете рокля с цветя, която ще внесе доза романтика в облеклото. А защо не и на плодове! Геометричните форми и райетата са за дамите, които са по-смели в избора си на визия. Този непреходен акцент ще ви накара да изглеждате винаги стилни и отличаващи се сред тълпата.

 

ИНТИМНО

Бельо - колекция Lisca 2024

Бельо Lisca

В колекцията бельо и нощно облекло Lisca Fashion естествените материи, нежната дантела и модерният дизайн се обединяват, за да предложат страхотен стил, комфорт и вечна женствена елегантност. Цветовата палитра е издържана в неутрални цветове, като се редува с цвят пепел от рози, ванилия, карамел, черно или меко тъмно синьо, както и с ярки акценти, вдъхновени от корала или небесно синьо. А сега, само до края на юни при покупка на 2 артикула, вторият е с 50% отстъпка. Промоцията е валидна за всички артикули от колекция дамско бельо пролет-лято 2024.

 

ДА ПРЕДПАЗИМ ОЧИТЕ

5 summer must haves

Слънчеви очила Saint Laurent, Opticlasa

Един от задължителните аксесоари на лятото са слънчевите очила. За наше щастие има всякакви модели, подхождащи на всяка форма на лицето и на всеки стил на обличане. Но за да сте сигурни, че парещите лъчи на слънцето няма да увредят очите ви, заложете на висококачествени очила.

 

ЦВЕТНО ЛЯТО

5 summer must haves

Бански костюм Lisca

Това лято ни завладяват перфектните модели бански, с които да изглеждаме добре във всяка една форма. Новата колекция на Lisca ни предоставя поредна порция със свежи цветове и силуети, които да подчертаят достойнствата на всяка една от нас. Актуални са ярките цветове, които ще ви пренесат на някое екзотично място. А най-хубавото е, че с всеки закупен бански от новата колекция 2024 до края на месец юни, ще получите подарък плажна роба. Важи до изчерпване на количествата.

 

НА СЯНКА

5 summer must haves

Bucket Hat, Answear

В последните години шапките не само предпазват косата и лицето от слънцето, но и се превръщат в перфектния моден аксесоар за нашата визия. Това лято най-актуални са т.нар. Bucket Hat, за които е характерна голямата козирка. В зависимост от материята, от които са направени, те са подходящи както за по-ежедневна и спортна визия, така и за по-стилна. Вече изборът е изцяло ваш!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA