Кралицата на Йордания Рания показа как да носим червен цвят тази пролет

Новият пролетен образ на първата дама на Йордания

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 23 април 2019

Съпругата на йорданския крал Абдула II Рания смята себе си за истинска арабска жена, но в същото време изглежда като европейски супермодел. 48-годишната йорданска кралица е известна със своя нетрадиционен подход към избора на гардероб. В ежедневието си тя може да бъде видяна в дънки или облечена в дрехи на бюджетни марки, а на приеми демонстрира необичайни дрехи, които разширяват концепцията на стандартния гардероб на кралицата.

Миналата седмица Рания отново доказа, че не напразно е била наречена икона на стила. На срещата в Аман с членове на нестопанската организация Tajalla, която подкрепя музикални и творчески събития, съпругата на Абдула II се появява в издължен червен тренчкот и черни панталони с маншети, към които добавя обикновена бяла тениска и велурени обувки с токчета.

Кралица Рания

Образът на първата дама на Йордания бе завършен със стилна чанта от френската марка Jacquemus и златна веружка с висулка.

Кралица Рания

Миналата седмица всички модни критици говориха за кралица Летисия и първата дама на Аржентина Хулиана Авадо. През трите дни от посещението на монарсите, първите дами на страните буквално бяха изправени сякаш на бойна арена, докато  всички сравняваха техните образи, за да определят най-доброто облекло на аржентинското събитие. Всяко тяхно появяване беше отразявано с пълни подробности, без да се губи нито един детайл. Първенството преминаваше от едната на другата и всички чакаха заключителния акорд, който да сложи край на модната битка.

Наскоро пък най-голямата дъщеря на президента на Съединените щати показа как облича рокля от бюджетна марка и в същото време изглежда като великолепно, като в скъп тоалет. Тези дни Иванка, заедно с баща си, участва в официален прием в Белия дом. На срещата с политиците дъщерята на Тръмп се появи в миди рокля тип риза с ярък принт. Както се оказа, роклята с десен като копринен френски шал, принадлежи на испанската бюджетна марка Zara.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA