Модните тайни на Леа Сейду

Актрисата се счита за едно от най-стилните лица на съвременния червен килим. Подобно на своята колежка  Марион Котияр, Сейду съчетава небрежния минимализъм, с който френските жени са известни по света, със склонност към ярка индивидуалност. Влечението към експеримент личи най-вече при избора на тоалети, що се отнася до визията на косата и грима Леа е абсолютна французойка и правилото „грим без грим” тук се прилага в пълна сила.  Красивата блондинка неслучайно е посланик на Louis Vuitton – тя изглежда еднакво добре както в дълга вечерна рокля, така и в костюм или семпло съчетание от дънки и риза.

7777777777

„Вярно е, че дрехите са важни в смисъл, че винаги се чувстваш различно в зависимост от това как си облечен.” – коментира Сейду за списание Harper’ Bazaar, чиято корица тя украси този месец. И все пак какви са основните изисквания на актрисата, когато търси какво да облече за поредния обикновен ден или светско събитие?

7777777777777

На първо място, като типична французойка, тя поставя удобството: „Когато се чувствам комфортно в дрехите си, съм готова за борба, готова да превзема света”.  Второто правило крие известна изненада – Сейду харесва дрехи, която я карата да се свързва със своята женственост, но предпочита всеки аутфит да има и леко мъжествен елемент. „Харесва ми да изразявам тези две страни от моята личност” – споделя актрисата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA