Помните ли тази рокля на Кейт? Уилям също има мнение за нея

Британското кралско семейство винаги е следвало политика на социална ангажираност, когато Обединеното кралство и страните, свързани с него, преминават през обществено изпитание. Последните месеци не правят изключение и един от начините, по които принц Уилям и Кейт Мидълтън изразиха своята съпричастност към британските граждани е чрез различни видеообажадия, които вдъхват надежда, повдигат духа и често се превръщат  мини онлайн събития.

77777

Така наскоро херцозите на Кеймбридж изпратиха послание към парамедиците, пазителите на реда и служителите на пожарната в Австралия, които са на първа линия в борбата срещу пандемията. За обръщението Уилям беше заложил на официален костюм и вратовръзка, а съпругата му, която рядко прави случайни избори при дрехите си, беше в официална жълта рокля на Roksanda Ilincic .

7777

Бдителните медии веднага напомниха, че Кейт носи същата рокля на официално посещение в Австралия през 2014 година. Още тогава тя имаше заслужена репутация на модна икона, но очевидно принцът не е бил особено впечатлен жълтата дреха. „Уилям каза, че приличам на банан” – споделя шеговито Кейт на дама, която е част от групата хора, пристигнали на видят кралската двойка пред сградата на операта в Сидни. Очевидно херцогинята разчита предимно на своята преценка, защото тя носи роклята и на полуфиналите при жените на Уимбълдън 2016.

ОЩЕ  ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA