Сламените шапки: Горещият летен тренд, който звездите обожават

Има един аксесоар, който просто крещи "ЛЯТО!" с пълно гърло и това е сламената шапка.

Каквато и да е ситуацията в света, лятото буквално е зад ъгъла и сме сигурни, че вече мечтаете за море. Без значение дали ще прекарате предстоящата си почивка в планината със семейството си, на море с приятели или на вила, дистанцирани от всички останали, има един аксесоар, който просто крещи "ЛЯТО!” с пълно гърло и това е сламената шапка. 

Този привидно ърбан детайл, който изглежда като нещо, което бихте носили, берейки грозде за вино в Тоскана, е перфектното решение за топлите дни, в които искате да предпазите косата си от директната слънчева светлина. Да, под "предпазване от директната слънчева светлина” имаме предвид "привличане на погледите към нас”, защото сламената шапка е перфектното допълнение към дори най-семплата визия. 

За да докажем, че е добре и вие да добавите поне една в летния си гардероб за тази година (а и за следващите!), в галерията ни горе ще откриете над 10 звездни дами, които я издигат на пиедестал и показват, че се съчетава перфектно както с повечето принтове, така и с летните коктейли, които ще ни спасяват от прекалено топлото време.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA