Летните (нестандартни!) модни решения на Рита Ора

Стилът на Рита Ора е точно толкова горещ и предизвикателен, колкото е и самата тя понякога.

Харесваме Рита Ора, защото не е типичната суперзвезда, която непрекъснато се появява с нови филми, музикални албуми или модни колекции, но когато го направи е истински пожар. Имайки удоволствието да я гледам на живо преди вече две години, мога да ви уверя, че сексапилът ѝ е точно толкова реален, колкото изглежда.

https://www.instagram.com/p/B-XKgfbDh1m/

Напоследък в Instagram пространството на Рита забелязахме няколко доста креативни модни решения, които огнената ни любимка взема, за да може да очарова всички. Харесахме пет от тях и ги споделяме с вас в долните редове!

"Е" КАТО ЕМОТИКОНИ

Рита споделя, че същността на модата се променя постоянно, но тя винаги остава начин, по който да изразиш себе си и да се наслаждаваш на живота.

https://www.instagram.com/p/CCY0tw5j9Av/

"Обичам тази рокля и емотиконките. Толкова забавен начин да комбинираш модата с ежедневния живот", добавя тя в описанието на този Instagram кадър, в който се влюбихме. 

"Ч" КАТО ЧЕРНО И ПАК ЧЕРНО

Комбинация, която не е чак толкова нетрадиционна, но имайки предвид разгара на летния сезон и предпочитаните ярки нюанси, черното в различни материи, принтове и модели някак остава на заден план. Поне до  началото на октомври... 

https://www.instagram.com/p/CCjPX01DlPc/

Ако погледнете втория кадър, вграден в този пост, бързо ще откриете чифт ярки слънчеви очила, който променя цялостната визия в положителна (разбирайте: лятна) посока.

"Ш" КАТО ШАПКА С ПЕРИФЕРИЯ И ВРЪЗКИ

Не сме напълно убедени дали този модел може да се впише в типичната "шапка идиотка", защото има малко по-широка периферия и връзки, които разнообразяват модела.

https://www.instagram.com/p/CCYFKNHjVb0/

Изборът определено е нестандартен, но въпреки това е интересен от гледна точка на възможности за направата на Instagram кадри.

"Б" КАТО БИЖУТА, НЕОН И СПОРТЕН АУТФИТ

Едва ли са много хората, които биха комбинирали спортния си екип с масивни златни и сребърни бижута, които обаче тук са акцента във визията.

https://www.instagram.com/p/CBvM1E7j5WR/

Макар да е част от рекламна кампания, кадърът е напълно в стила на Рита, която обича нестандартните и леко луди неща. Неоновият френски маникюр е само допълнение към иначе любопитния и семпъл #OOTD! 

"М" КАТО МНОГО ИЗРЯЗАН БАНСКИ

Разбира се, няма как да пропуснем момента с провокацията. Вероятно ако и ние имахме тяло като това на Рита, подобните кадри не биха закъсняли съвсем.

https://www.instagram.com/p/CAX-NBrj4MQ/

Ора дефилира в Instagram акаунта си с изключително изрязан бански, който оставя повече от малко на въображението и ни кара да мечтаем за моментите на плажа! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA