Правилата за безупречен стил на кралица Летисия

Кралицата на Испания е истинска модна икона, от която определено има какво да научим.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 август 2020

Веднага след Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, в списъка с любими кралски особи се настанява кралица Летисия, която винаги ни доказва, че испанките имат усет към модата, в някои случаи дори по-сполучлив от популярните IT американки.

За последните няколко години съпругата на крал Фелипе VI успя да се превърне в истинска модна икона, а в последните няколко месеца показа, че медицинската маска и пандемията не могат да я спрат да изглежда страхотно. В галерията по-горе селектирахме няколко от нейните най-впечатляващи визии, а тук споделяме нейните правила за безупречен стил, които неведнъж потвърди, че работят при всякакъв повод и всякакви условия.

https://www.instagram.com/p/B3_fh3PonBc/

Въпреки че в повечето случаи се придържа към флоралните мотиви и изчистените визии, кралица Летисия не се притеснява да опита различни силуети, по-разчупени форми или щампи, с които едва ли някога ще видим Кейт Мидълтън. Докато херцогинята на Кеймбридж предпочита консервативния гардероб, испанската кралица не се притеснява от змийските принтове, червените ботуши, леопардовите щампки, кожените рокли с дължина над коляното и всички други елементи, които я изваждат от зоната ѝ на комфорт. Доста често може да я видим и в boyfriend style, което пък е още една причина да я харесваме. Много!

https://www.instagram.com/p/B3Jey2SiPAK/

Друго правило: токчетата се носят с ярки цветове, а аксесоарите са на първа линия. Да, ако сте целите в неон, едва ли някой ще забележи обувките, но ако откриете правилните стилни комбинации, със сигурност няма да сбъркате. Сандалите с висока платформа са също задължителна част за гардероба на всяка уважаваща начина, по който изглежда дама. Винаги може да заложите на ефирна и абсолютно изчистена бяла рокля, сламена чанта (или шапка) и колие, за да може визията ви да стане ефектна, а папараците да не останат разочаровани. Последното, нали, в случай че сте кралски особи. 

https://www.instagram.com/p/B1n1i5Nivag/

Ако имаше награда за човек, който най-умело успява да съчетае high fashion бранодевете с достъпните и масови такива, тя със сигурност щеше да отиде при кралицата на Испания. Често може да видим Летисия с ботуши Gucci и рокля от Zara. Като истински посланик на испанската марка, тя ни доказва, че далеч не са ни необходими няколко заплати, за да изглеждаме страхотно. Склонни сме да повярваме, че дрехите изглеждат така, както съумеем да ги носим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA