Уроци по стил от слънчевата Марго Роби (ГАЛЕРИЯ)

Шик, изтънченост, спокойствие, женственост и непокорност. Обожаваме стила на Марго Роби!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 август 2020

Няма нужда да представяме Марго Роби, защото сме сигурни, че познавате добре както чувството ѝ за хумор, така и всички нейни екранни превъплъщения. По същия взривоопасен начин, по който се разви кариерата на усмихнатата австралийка, еволюира и нейният стил, в който, трябва да признаем, сме искрено влюбени. Тайната? Равни части шик, изтънченост, спокойствие, женственост и непокорност.

В галерията по-горе сме събрали част от най-вдъхновяващите визии на екранната Харли Куин, а тук са нейните топ правила за съвършен външен вид.

577

РОКЛИ БЕЗ ГРЪБ Класическият стил на Марго предизвиква дамите да не обръщат гръб на... роклте без гръб. Дръзките модели и нестандартните кройки са задължителни, а в комбинация с правилните аксесоари, гарантират абсолютно зашеметяваща визия, от която просто струи сексапил. 

МОНОХРОМ Австралийката е огромен фен на черното и бялото. Макар да въздишаме по почти всички нейни стилни решения, не можем да отречем, че някои от най-впечатляващите до този момент визии са едноцветни. Без значение дали говорим за оранжево, синьо, фуксия или пък лилаво. Опитайте монохромна визия в ярък нюанс с малки черни акценти за следващия голям летен купон. Или пък парти, което организирате?

684

ДАНТЕЛА Деликатната, женствена и подчертано сексапилна, дантелата често присъства в red carpet визиите на Марго, така че ако искате и вие да приковете дръзки погледи към себе си, помислете за вариант, при който да я инкорпорирате в личния си стил. Ние може да предложим структурирана рокля и гащеризони. 

МАЛКИ ЧЕРВЕНИ ЧАНТИ Въпреки че Марго очевидно обича да носи неутрални тоалети в черно и бяло, тя може да прецени кога има нужда от ярък цвят. Малката червена чанта често е нейният прецизен избор, който комбинира и с обувките си. Както знаете добре, обичаме street style визиите, а тези на Роби са наистина интересни. 

57

БОХЕМСКИ ЩРИХИ Макси поли, блузи без яка, каубойски ботуши и слънчеви очила. Небрежните елементи на визията моментално осигуряват по-ежедневен и спортен вид на всяка една ситуация.

ДЪНКИ И БЕЛИ КЕЦОВЕ Класика във всеки възможен смисъл. Дънките са комфортни и практични, а ако ги комбинирате с чифт свежи бели кецове и тишърт, просто няма как да сбъркате. Това е урок, който вероятно вече знаете, но все пак е добре да повторим. Имайте го предвид при следващия път, в който застанете пред гардероба и се проклинате, че няма какво да облечете. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA