Уроци по стил от слънчевата Марго Роби (ГАЛЕРИЯ)

Шик, изтънченост, спокойствие, женственост и непокорност. Обожаваме стила на Марго Роби!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 август 2020

Няма нужда да представяме Марго Роби, защото сме сигурни, че познавате добре както чувството ѝ за хумор, така и всички нейни екранни превъплъщения. По същия взривоопасен начин, по който се разви кариерата на усмихнатата австралийка, еволюира и нейният стил, в който, трябва да признаем, сме искрено влюбени. Тайната? Равни части шик, изтънченост, спокойствие, женственост и непокорност.

В галерията по-горе сме събрали част от най-вдъхновяващите визии на екранната Харли Куин, а тук са нейните топ правила за съвършен външен вид.

Уроци по стил от слънчевата Марго Роби (ГАЛЕРИЯ)

РОКЛИ БЕЗ ГРЪБ Класическият стил на Марго предизвиква дамите да не обръщат гръб на... роклте без гръб. Дръзките модели и нестандартните кройки са задължителни, а в комбинация с правилните аксесоари, гарантират абсолютно зашеметяваща визия, от която просто струи сексапил. 

МОНОХРОМ Австралийката е огромен фен на черното и бялото. Макар да въздишаме по почти всички нейни стилни решения, не можем да отречем, че някои от най-впечатляващите до този момент визии са едноцветни. Без значение дали говорим за оранжево, синьо, фуксия или пък лилаво. Опитайте монохромна визия в ярък нюанс с малки черни акценти за следващия голям летен купон. Или пък парти, което организирате?

684

ДАНТЕЛА Деликатната, женствена и подчертано сексапилна, дантелата често присъства в red carpet визиите на Марго, така че ако искате и вие да приковете дръзки погледи към себе си, помислете за вариант, при който да я инкорпорирате в личния си стил. Ние може да предложим структурирана рокля и гащеризони. 

МАЛКИ ЧЕРВЕНИ ЧАНТИ Въпреки че Марго очевидно обича да носи неутрални тоалети в черно и бяло, тя може да прецени кога има нужда от ярък цвят. Малката червена чанта често е нейният прецизен избор, който комбинира и с обувките си. Както знаете добре, обичаме street style визиите, а тези на Роби са наистина интересни. 

57

БОХЕМСКИ ЩРИХИ Макси поли, блузи без яка, каубойски ботуши и слънчеви очила. Небрежните елементи на визията моментално осигуряват по-ежедневен и спортен вид на всяка една ситуация.

ДЪНКИ И БЕЛИ КЕЦОВЕ Класика във всеки възможен смисъл. Дънките са комфортни и практични, а ако ги комбинирате с чифт свежи бели кецове и тишърт, просто няма как да сбъркате. Това е урок, който вероятно вече знаете, но все пак е добре да повторим. Имайте го предвид при следващия път, в който застанете пред гардероба и се проклинате, че няма какво да облечете. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA