Не се шегуваме, любимите есенни обувки на Рита Ора струват точно 17 лв.

Кой да предположи, че Рита Ора носи обувки, които струват по-малко от една вечеря навън?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 октомври 2020

Дори да не следите отблизо музикалната кариера и горещото присъствие на Рита Ора, със сигурност няма как да отречете безпогрешния ѝ усет към модата. Ако пък сте сред хората, които биха се радвали поне малко да приличат на нея... е, имате късмет.

Изпълнителката на Hot Right Now обединява сили с ShoeDazzle за специална капсулна колекция, предлагаща най-горещите есенни обувки за по-малко от 100 долара. Да, точно така.

Акцентите от специалната линия включват множество модели с дължина до бедрото, а един от най-популярните е Let You Love Me, който освен че носи името на едноименния успешен сингъл на Ора, струва и 73 долара.

https://www.instagram.com/p/CFzpHanj5Zp/

Друг забележителен модел са асиметричните ботуши Night Is Young, които струват 65 долара и се съчетават прекрасно както с рокля, така и с аутфит в две части. За предпочитане, както Рита - в бяло. НАЙ-ХУБАВОТО ЛИ? Ако се присъедините към клуба на платформата, всички модели се предлагат за точно 10 долара!

Разбира се, в колекцията място намират удобни и ежедневни обувки - мокасини, маратонки и ботуши, които се съчетават лесно с почти всичко. Задължителна част от линията са и високите токчета, които този път са с метална платформа, златни вериги и PVC акценти.

За да отбележат партньорството помежду си, Рита и ShoeDazzel стартират фонда "Жените на бъдещето", включващ инвестиция от 100 000 щатски долара, която ще бъде използвана за безвъзмездна помощ за три жени, които работят в творчески индустрии. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA