7 дни, 7 визии на Хейли Бийбър

Съпругата на Джъстин Бийбър показва любимите елементи от гардероба си за всеки ден от седмицата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 ноември 2020

"Имам дни, в които обичам да сe обличам по-момичешки. Веднага след това имам дни, в които се чувстам доста по-мъдра", споделя Хейли Бийбър, облечена в бял халат, чорапи и пантофи пред екипа на американския Vogue.

Супермоделът е специален гост в първия епизод от новата поредица на изданието 7 Days, 7 Looks, в която звездите ще показват тоалетите си за всеки ден от седмицата. Хейли я започва със сиви спортни панталони и завършва със също толкова удобен, но секси сатенен аутфит за неделя вечер у дома.

Майсторството на Бийбър по отношение на връхните дрехи е абсолютно категорично, защото самата тя признава, че има доста палта и сака, които комбинира с останалите елементи от визията си, за да се чувства "преди всичко уютно".

Небрежният ѝ съботен тоалет обаче е най-любимият ни от всички - джинси Natasha Zinko, мек пуловер от Mango и бели Nike Air Force 1, допълнени от бейзболна шапка, с която призовава почитателите си да гласуват на президентските избори в САЩ днес. Както с всичко друго, Хейли не спира да прави изявления и чрез модните си избори, а ние определено сме влюбени в тях!

Вижте повече във видеото по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA