Зимните обувки на кралица Летисия струват по-малко от 100 лева

Най-хубавото е, че са вечен модел, който се съчетава лесно с всеки елемент от визията ви.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 ноември 2020

За последните няколко години кралица Летисия категорично успя да се превърне в истинска модна икона, често влизаща в индиректно съревнование с Кейт Мидълтън. Напоследък съпругата на крал Фелипе VI не спира да доказва, че медицинската маска и противоепидемичните мерки просто не могат да я спрат да изглежда страхотно.

54

И макар с навлизането в празничния сезон, по-голяма част от звездните дами да залагат на червено, бяло и златисто, испанската модна повелителка все още е вдъхновена от Хелоуин визиите и за последния си публичен ангажимент се появи в типично есенна такава - дълго черно палто, черен пуловер и сиви карирани панталони, съчетани с чифт черни ботуши.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Невероятните обувки с капси, връзки и заострена подметка стоят страхотно както с дънки, така и с чорапогащници и рокли, но Летисия рискува да ги комбинира с панталони, а опитът, както можете да видите, е повече от успешен.

458

Freda Salvador има супер лъскава версия на вещерските обувки, която определено притежава необходимото, за да бъде ваш верен съюзник поне няколко години. Най-хубавото е, че съществува и доста бюджетна опция, предлагана от ASOS за точно 56 долара. Нас, ако питате, това е вечен модел във всяко едно отношение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA