Гореща (много гореща!) есенна мода а ла Рита Ора

Посрещаме уикенда с горещи идеи от звездния гардероб на огнената изпълнителка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 ноември 2020

Преди две години имах удоволствието да гледам Рита Ора на живо. Наричам го удоволствие, защото преживяването беше взривоопасно, почти като истински пожар. Провокативните снимки, качвани от певицата в Instagram са нищо в сравнение с енергията, която тя носи и предава на публиката в момента, в който се качи на сцената.

Рита заразява с позитивизъм, откровеност и истински сексуален магнетизъм. Прави го, дори когато само говори. Точно такъв е и стилът ѝ - винаги различен, нестандартен, комфортен, с много цветове, пластове, кожа и неон. Разбира се, допълнен от перфектно подчертани очи, които понякога остават скрити зад чифт също толкова перфектни слънчеви очила.

Изпълнителката на How To Be Lonely споделя, че стилът ѝ зависи от нейното настроение, затова винаги се облича така, че да опише чувствата си в конкретния момент. Докато ние сме в очакване на нова музика от поп дивата, не ни остава нищо друго освен да се впуснем в гореща есенна галерия с мода. Още по-гореща, защото Рита е главното действащо лице.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA