Секси стил - така, както го разбира Емили Ратайковски

"С" като супермодел? Да. "С" като стил? Да. "С" като страшно секси? О, ДА.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 ноември 2020

Малко са хората, които постигат онзи "току-що-станах-от-леглото-но-изглеждам-адски-секси" вид с минимални усилия. Емили Ратайковски категорично успява да се справи с нелеката задача и каквото и да мислите за нея, тя просто струи сексапил от улиците на Ню Йорк и Instagram, където редовно оставя толкова малко на въображението, че определението "провокация" е напълно недостатъчно.

Обожаваме стилните решения на Емили, защото по отношение на модата тя е абсолютен бунтар. Все пак говорим за жената, която се омъжи в костюм от Zara, вместо да залага на бяла рокля и воал. Като модел, актриса и бизнесдама, тя е непрекъснато в движение, затова стилът ѝ е функционален - блейзъри, деним и маратонки. Всичко, разбира се, изглежда ужасно секси.

Галерията по-горе съдържа 25 модни вдъхновения от гардероба на Емили, която наскоро обяви, че е готова да издаде първите си мемоари. Това, което направихме като извод? Инвестирайте в хубав деним, не се страхувайте да носите рокли с маратонки, облечете чифт кожени панталони в ярък цвят и в никакъв случай не карайте дрехите да изглеждат скучни и безизразни. Как го прави Ем? Като облича супер секси жилетка, която носи... без нищо под нея. Casual, а?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA