5 звездни булки БЕЗ СВАТБЕНА РОКЛЯ в големия си ден

Именно звездите често са онези, които се заемат да разрушат статуквото и да покажат, че не се вписват в традиционната рамка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 април 2020

Сватбите отдавна не са това, което бяха. Да, продължават да се спазват дадени традиции, които обещават на младоженците прекрасно начало на дългия им съвместен живот, но все повече хора дори не стигат до олтара, защото не откриват смисъла в брака. Говорейки за традиции, една от тези, които продължава да символизира важността на големия ден, е бялата рокля. Ами ако някой предпочете бял гащеризон? Представяме ви пет звездни булки, които дори в деня на сватбата си демонстрират, че ограниченията и традиционните разбирания не могат да ги спрат да се заявят така, както само те умеят.

амал клуни

АМАЛ КЛУНИ

Много харесваме стила на Амал и сме го казвали неведнъж. Тя е доказателството, че дори да не носиш толкова бляскави и отличаващи те от тълпата елементи във визията си, все пак можеш да изглеждаш неотразимо. Съпругата на Джордж Клуни носи истинска булчинска рокля за големия ден, който стотици медии се борят да отразят, но за същинската церемония се спира на изчистен бял гащеризон и шапка с широка периферия. Одобряваме!

кейли куоко

КЕЙЛИ КУОКО

Звездата от "Теория за големия взрив" прави точно обратното на примера на Амал. Тя сключва брак с луксозна, дълга булчинска рокля с шлейф, която премахва веднага, след като официално става омъжена дама. Талантливата блондинка заменя елегантната рокля на Vera Wang с гащеризон от Tadashi Shoji, който е също толкова романтичен и стилен.

емили ратайковски

ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ

Емили е абсолютен бунтар във всяко едно отношение. Красавицата знае как да провокира и далеч нямаме предвид само голите снимки, с които радва окото на почитателите си по време на социалната изолация. Ратайковски си казва заветното "да" със Себастиан Беър-Маклард в началото на 2018 година, облечена в жълт гащеризон от Zara, който струва 200 долара. Да, точно така. Няма грешка.

оливия палермо

ОЛИВИЯ ПАЛЕРМО

Безкрайно чаровната Оливия Палермо се жени за модела Йоханес Хюбл през лятото на миналата година. Абсолютно в неин стил, тя оставя традиционното разбиране за дълга сватбена рокля настрана и очарова милионите си последователи в социалните си мрежи с визия от Carolina Herrera в две части: кашмирен пуловер и пола от тюл. Перфектният аутфит, разбира се, е завършен от чифт сини Manolo Blahnik.

соланж ноулс

СОЛАНЖ НОУЛС

Малката сестра на Бионсе никога не е обичала рамките, в които обществото се опитва да постави разбиранията за красота и мода. Кремавият гащеризон на Stéphane Rolland, който Соланж избира за сватбения си ден, напълно олицетворява нейния свободен дух, усещане за сексапил и показва, че булките отдавна не трябва да са жени, които да облекат бяла рокля и постоянно да се притесняват, че нещо би могло да се случи с нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: НАЙ-ДОБРИТЕ ЗВЕЗДНИ ВИЗИИ ЗА 2020 Г.

РАЙЕТО Е НАВСЯКЪДЕ - ЗВЕЗДИТЕ ГО ОБОЖАВАТ, НИЕ СЪЩО

GRAZIA STYLE GUIDE: РАЗХОДКА ИЗ ПАРИЖ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA