Всичко за ТАЗИ рокля на Мария Бакалова

"От самото начало знаех, че исках да имам своя момент на принцеса", споделя Мария, часове преди голямото събитие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 април 2021

Дори и без червен килим, по който да се разхожда, Мария Бакалова успя да разкаже история с модните си избори този награден сезон.

"От самото начало знаех, че исках да имам своя момент на принцеса", споделя 24-годишната звезда от "Борат 2" в ново интервю. "Във филма Тутар е Пепеляшка. В реалния ми живот също се чувствам като Пепеляшка, защото съм източноевропейска актриса, сбъднала тази огромна мечта да дойде в Холивуд. Мислех, че никога няма да се случи." 

Заедно със своята стилистка Джесика Пастър, Мария избира впечатляващи и романтични рокли, но персонализираната ѝ такава от Louis Vuitton за тазгодишните Оскари със сигурност придаде завършек на основния награден сезон по особено приятен начин.

Слоевете тюл и дълбоко V-образно деколте, украсено с диаманти спомогнаха за тази "модерна, но и вечна" визия, която е наистина вълшебна. За да избере бижутата, допълващи перфектно романтичната рокля, тя посещава лично бутика Moussaieff Jewels, който описва като "най-красивият и бляскав магазин някога".

Вдъхновението зад грима и прическата напомня за Грейс Кели, но представлява съвременен прочит на нейния вечен princess look, който до ден днешен продължава да е произведение на изкуството.

"Да нося Louis Vuitton и Moussaieff е сбъдната мечта. От известно време съм фен на работата на Никола и знаех, че искам той да ме облече за Оскарите. Преживявам различни фази, харесвам различни неща", казва още Мария, която ние можем само да поздравим. И обожаваме. И боготворим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA