Меган Маркъл направи тази тениска за 33 долара истински хит

Херцогинята на Съсекс отново направи впечатление, залагайки на семпла и абсолютно бюджетна визия.

Не знаем дали я мразите, обожавате, идолизирате или посочвате с пръст, но Меган Маркъл е повече от наясно с възможностите си за ефектна поява.

Вчера херцогинята на Съсекс направи малка такава в трейлъра на новата документална поредица "The Me You Can't See", която принц Хари продуцира заедно с Опра Уинфри. Продукцията, чиято премиера е на 21 май, ще изследва отблизо "психичното здраве и емоционалното благополучие" чрез личните истории на хората по света, а участие се очаква да вземат дори Лейди Гага и Глен Клоуз.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ВИЕ ЛИ ИСКАТЕ ТАЗИ РОКЛЯ НА МЕГАН МАРКЪЛ?

"Да получиш помощ не е признак на слабост. В днешния свят, повече от всякога, това е знак за сила", коментира херцогът на Съсекс броени секунди преди на екран да заблести Маркъл.

Основният акцент във визията ѝ този път е белият тишърт с надпис "Raising the future", дело на британския бранд Mère Souer. Модното решение е изключително подходящо за Меган, която е в последните месеци на бременността с второто си дете.

Както можете да се досетите, отзивите в социалните мрежи не закъсняха, а дизайнерката споделя: "Ако знаете как е започнала моята марка, ще разберете защо точно сега пролях малка щастлива сълза."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

Към момента на писане на този текст, всички размери от S до 2XL са налични, а цената на тениската продължава да е точно 33 щатски долара. И ако това не е повод за шопинг...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA