Рита Ора е новата категорична street style богиня

Харесваме Рита отдавна, но последната ѝ седмица в Града на любовта ни накара да я обичаме още повече.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2021

Може да имате каквото си пожелаете мнение за Рита Ора, но тя носи със себе си онзи особено специфичен положителен заряд, който просто те кара да я гледаш, да танцуваш в ритъма на музиката (дори да няма такава) и да забравиш за каквато и да било странична драма, причиняваща ти дискомфорт.

Повтарям това откакто имах възможността да я гледам на живо преди няколко години и продължавам да вярвам в истинността на твърдението.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ СЕ ШЕГУВАМЕ, ЛЮБИМИТЕ ЕСЕННИ ОБУВКИ НА РИТА ОРА СТРУВАТ ТОЧНО 17 ЛВ.

Последната седмица изпълнителката на "Let You Love Me" прекара в любим на GRAZIA град, а именно Париж. Разбира се, предполагаемо вдъхновена от парижанките и настроението на любовната столица, Рита не пропусна да запечата своите най-добри модни моменти, с които се разходи по улиците на града.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЩЕ STREET STYLE ПОПАДЕНИЯ ОТ УЛИЦИТЕ НА ПАРИЖ

За начало я видяхме в лилав топ и бляскави панталони, съчетани с клъч в същия нюанс. После я забелязахме с тоалет в синьо и неонова чанта, както и с двуцветна рокля с принт. Любимата ни визия обаче изглежда и звучи така: леко поло, къси кожени панталонки, бурни къдрици, чанта в карамел и цветни слънчеви очила.

Събрали сме всички тях в галерията по-горе. We love you, Рита!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA