Просто погледнете Зендея във Венеция...

... и ако намерите подходящи думи да опишете случващото се, ще очакваме да ни споделите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 септември 2021

Въпреки че работата ни е пряко свързана с употребата на думи, когато говорим за Зендея, те просто не стигат. Обичаме да я гледаме. Защото е искрено очарователна, прекрасно талантлива, но и защото понякога пише история само с появата си.

IT любимката на Холивуд кацна във Венеция, за да представи научнофантастичния филм "Dune” по време на престижния кинофестивал. За голямото пристигане тя облече тоалет от последната couture колекция на Valentino - деконструиран микс от смокинг, бяла рокля с максимална дължина и розова сатенена вратовръзка. Финалният елемент? Чифт семпли черни обувки от Christian Louboutin.

Вечерната визия на Зи се оказа не по-малко специална, бляскава и с намигване към героинята ѝ в епоса на Дени Вилньов, за който си партнира с Тимъти Шаламе и Ребека Фъргюсън. Бляскавата рокля с цепка е изработена по поръчка в ателието на Balmain, а бижутата с изумруди са от Bulgari. 

Тъй като "Dune” вече започна да генерира слухове за "Оскар” номинации, сигурни сме, че ще има много поводи да си говорим колко сме влюбени в стила на Зендея. И в самата нея, защото... ПОГЛЕДНЕТЕ Я!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA