Дуа Липа откри перфектната зимна визия

Вярно, че "перфектно" и "зима" просто не са логически свързани, но музикалната икона ни кара да преразгледаме вижданията си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 януари 2022

Признавам, че поривът зад тези редове донякъде е за да въздишаме по Дуа Липа, която искрено обожаваме. Визията ѝ обаче е впечатляваща. А времето навън - категорично не е и вероятно няма да бъде преди началото на март.

Изпълнителката на "Love Again" сподели поредица от кадри в официалния си Instagram акаунт, в която я виждаме със сравнително хаотичен, но някак перфектен аутфит за студените зимни дни. Особено за условията на снежен Манхатън.

"Всичко е напълно наред", гласи описанието, а сега да поговорим за останалото.

Дуа носи черно кожено палто (със сигурност няколко размера по-голямо от стандартния, до който прибягва), широки панталони и блуза с поло яка. Интересен акцент са огромните слънчеви очила с розови стъкла и шалът с Gucci монограма, използван вместо класическата зимна шапка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: GUILTY PLEASURE ЛИСТЪТ НА ДУА ЛИПА

57

Особено внимание в друг слайд от поста тя отделя на черните си боти, които са част от модната колаборация между Balenciaga и Vibram.

Годината за любимата ни изпълнителка иначе започва силно. Тя вече подготвя концертите от световното турне, с което ще представи втория си студиен албум "Future Nostalgia", а в началото на февруари ще лансира и своя имейл бюлетин - Service 95.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA