Всички говорят за леопардовото палто на Адел

Визията, с която тя атакува NBA, отново впечатли модните ентусиасти. Общата ѝ стойност е някъде около 20 000 долара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2022

В началото на седмицата NBA мач събра на едно място Тифани Хадиш, Спайк Лий, Меган Фокс и Machine Gun Kelly. Фокусът на обектива обаче се насочи изцяло към Адел.

Напоследък виждаме изпълнителката често на баскетболните скамейки в компанията на нейния любим Рич Пол, но основният момент този път не е новият мъж до нея, а палтото, което музикалната сензация облече. Същото, което всички в интернет възхваляват на дълго и широко.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ КУПУВА ТОВА ИМЕНИЕ ЗА 58 МИЛИОНА ДОЛАРА

Изпълнителката на "I Drink Wine" носи модел с леопардова щампа от тазгодишната пролетна колекция на Alaïa, съчетан с подходяща рокля, полупрозрачен черен чорапогащник и високи до коляното ботуши от Manolo Blahnik. С други думи, аутфит за около 20 000 долара.

Ето няколко доказателства, че визията стреля право в сърцата на модните ентусиасти.

След като абсолютно всички забелязаха, че Адел носи масивен диамант на безименния си пръст по време на наградите BRIT, Греъм Нортън попита певицата дали случайно не е казала "да" на Пол, но тя отговори, че дори да е, по-скоро няма да го сподели със света в момента.

"Ще изчезна по отношение на музиката, но ще ме виждате от време на време. Няма да се крия напълно. Отне ми известно време да презаредя, а бих искала още деца. Просто имам чувството, че съм наваксала със съня отпреди девет години, когато родих сина си", каза още тя тогава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA