Бъдещите планове на Адел включват още деца

Изпълнителката на "Easy On Me" може да е и сгодена, и бременна, но ние няма да разберем истината сега.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2022

Адел започна 2022 г. с три награди BRIT, още рекорди за последния си студиен албум, но и с отложено Las Vegas Residency шоу.

Преди броени дни музикалната сензация гостува в шоуто на Греъм Нортон, където разкри, че новите дати за дългоочакваните концерти със сигурност ще бъдат тази година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ЗНАЕ КАК ДА УКРОТЯВА БОЛКАТА

"Иначе щеше да бъде наполовина, не мога да го направя. Хората ще ме видят на сцената. Никога не съм правила недовършени проекти и няма да започвам сега", разкрива Адел. "Не искам да обявявявам новите дати, докато не съм сигурна, че всичко определено ще бъде готово."

Изпълнителката на "Easy On Me" предложи тези уточнения, преди да разкрие, че иска бебе догодина. "Имам планове за следващата година. Представете си, че трябва да се откажа, защото очаквам бебе."

Тя спомена, че напоследък полага "съзнателни усилия" да бъде по-малко потайна по отношение на личния си живот, но категорично ще продължи да използва времето между излизането на албумите, за да "презареди". А защо и не да разшири семейството си.

"Ще изчезна по отношение на музиката, но ще ме виждате от време на време. Няма да се крия напълно. Отне ми известно време да презаредя, а бих искала още деца. Просто имам чувството, че съм наваксала със съня отпреди девет години, когато родих сина си."

Водещият не пропусна да повдигне слуховете за годеж с Рич Пол, след като абсолютно всички забелязаха, че Адел носи масивен диамант на безименния си пръст по време на наградите BRIT.

Въпреки че беше на същото място и по време на предаването, тя отказа да коментира въпроса. "Сякаш някога ще кажа дали съм или не съм сгодена." Когато Нортън спомена, че определено изглежда така, тя просто каза "Добре."

Каква е истината? Предполагаме, че рано или късно ще реши да ни разкаже. Или изпее.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA