Всичко, което Адел разказа в откровеното си интервю с Опра

Трябва да сте наясно с този факт отдавна, но ако случайно не сте, изгледайте двучасовия спектакъл и ще разберете колко чудесна е Адел.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 ноември 2021

19 ноември се очертава специален ден за музикалната индустрия, защото Адел най-накрая ще наруши "мълчанието" и ще ни подари нов албум, в който е болезнено откровена за последните няколко години от живота си. Преди обаче това да се случи, тя седна срещу Опра за ексклузивно интервю, коментирайки развода, семейния живот и таланта да бъдеш емоционален пред милиарди хора.

Голямата вечер, озаглавена Adele One Night Only, бе придружена и от специален спектакъл, в който носителката на редица награди "Грами" изпълни вече превърналите се в хитове Hello, Easy On Me, Skyfall, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Rolling In The Deep, Hold On, Love Is A Game и I Drink Wine. Какво сподели в предварителния разговор? Обобщихме в следващите редове.

Не може да обясни откъде идва музиката ѝ. 

Въпреки че в биографията си има няколко от най-успешните сингли този век, силата на музиката все още е мистерия, дори за самата нея. "Не мисля, че като човек нося това, което носи пеенето ми. Нямам представа откъде идва и как да получа достъп до него. Странно е, защото не мисля, че съм толкова дълбока в реалния живот", сподели тя през смях.

Надява се, че феновете могат да открият себе си в уязвимостта.

"Музиката ми помага в много ситуации и бих искала да направя същото за хората, да им се напомня, че не са сами", разкрива изпълнителката. "Имаше моменти по време на записа, когато слушах финалния резултат и си казвах, че това е твърде лично. Нищо обаче не е толкова страшно, колкото преживяното през последните две или три години. Не се страхувам." 

"Смутена" е, че бракът ѝ не е проработил.

Адел проговори откровено и за развода си със Саймън Конецки, обяснявайки защо се чувства "неудобно" от проваления му статут. "Може да не изглежда така, но се срамувам, че се омъжих и разведох толкова бързо."

Саймън и Анджело са "спасили" живота ѝ.

"Ако трябва да съм честна, мисля, че Саймън спаси живота ми. Той се появи в особен момент и стабилността, която двамата с Анджело (синът им - бел.ред.) ми дадоха, едва ли щях да получа от някой друг. Бях млада и мислех, че ще се изгубя във всичко това", коментира Адел.

Особените отношения с баща ѝ са се отразили върху всички нейни връзки.

Адел погледна назад и към обтегнатите отношения с отчуждения си баща, казвайки, че "най-голямата рана" от онзи период е именно "абсолютната липса на присъствие", която в крайна сметка оказва влияние върху всички нейни последващи връзки. "Имах нулеви очаквания. Той беше причината да не разбирах напълно какво е да си в истинска връзка с някого." Малко преди да почине през април тази година, единствената песен, която той е чувал, е Hometown Glory, тъй като се оказало "твърде болезнено" да слуша творчеството на дъщеря си. "Накарах го и двамата плакахме заедно".

Има сложни взаимоотношения с алкохола.

Докато минава през развода и работата върху 30, Адел спира да пие и смята, че това решение ѝ е помогнало да научи повече за себе си. "В началото вероятно поддържах алкохолната индустрия жива. После разбрах, че имам много работа върху себе си, спрях да пия и започнах да тренирам."

Отслабването ѝ идва от справянето с тревожността.

Музикалната сензация обясни, че решението ѝ да започне да тренира не е пряко свързано с отслабване, а по-скоро с намиране на начин за справяне с цялото безпокойство. "Имах най-ужасяващите пристъпи на тревожност, след като приключих брака си. Бях объркана и се чувствах така, сякаш нямам контрол върху тялото си. Забелязах колко много се доверявах на моя треньор във фитнеса. Стана ми навик."

Негативната реакция на публиката не я притеснява.

"Не бях шокирана, защото тялото ми е било обект на внимание през цялото време. Прекалено голяма, прекалено малка, секси, не секси - никога не съм гледала така на нещата", разкрива Адел. "Не е моя работа да проверявам как хората се чувстват по отношение на този въпрос. Аз обаче се чувствам зле, когато някой друг кара хората да се чувстват по-малко от това, което са."

One Night Only е първият път, в който Анджело я вижда на сцена.

Специалният музикален спектакъл в обсерваторията Грифит е първият път, в който 9-годишният ѝ син Анджело я вижда на живо. Тя разкри, че е присъствал на репетициите преди концерта, но до този момент не я виждал пред публика. "Абсолютната чест на живота ми, скъпи, е ти да си тук тази вечер. Изглеждаш толкова прекрасно."

Нещата с Рич Пол са започнали с обещание за "бизнес среща".

Когато през септември певицата потвърди връзката си с Рич Пол, стана ясно, че двамата се познават от години, но едва преди няколко месеца са излезли официално. "Той ми каза, че става въпрос за бизнес среща. Бизнес среща за какво? Излязохме сами, за първи път без приятели и нещата се случиха много естествено. Мисля, че така хората обикновено се срещат в реалния живот."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA