Последният пост на Адел в Instagram не остави феновете безразлични

Факт е, че талантливата изпълнителка изглежда повече от страхотно. Тя, от своя страна, не спира да го доказва.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 септември 2020

Адел не публикува в Instagram много често, но когато го направи, винаги кара останалите да говорят.

Този уикенд суперзвездата използва социалните мрежи, за да отпразнува рождения ден на своята близка приятелка Никол Ричи. Изпълнителката публикува няколко общи снимки и видео, с които честити празника на телевизионната водеща.

https://www.instagram.com/p/CFntu0DgxB0/

"Честит закъснял рожден ден на моята дневна доза грация @nicolerichie, възхищавам ти се и много те обичам", гласи описанието под фотографиите. "Ти си олицетворение на самосъхранението, любовта и абсолютната енергия! Продължавай да ни разсмиваш, обичам те до луната и обратно ♥ ️."

Както обикновено, музикалната сензация изглежда повече от невероятно - нещо, което нейните почитатели не пропуснаха да отбележат. Отново!

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/

Според източници, близки до певицата, тя е решила да направи някои основни промени в начина си на живот през последните години. "В миналото стресът от балансирането на работата и това да бъде майка беше силен... Тя искаше да намери начин да балансира нещата по-добре." Очевидно, намалявайки захарта и алкохола, "тя вече е на много по-добро място както физически, така и психически".

Бившият треньор на Адел обясни, че тя се е отказала от "пушенето, пиенето, захарта и преработените храни. Тя направи по-добър избор на храна и тренира редовно." Същият този неин партньор в здравословния начин на живот изрази разочарованието си от медиите и феновете, които се фокусират главно върху голямата промяна, а не върху пътя, който тя е извървяла, за да стигне до нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA