Адел се завърна, албумът идва през ноември

Емоционалната балада "Easy On Me" слага край на hot girl summer и приветства sad girl fall.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 октомври 2021

Минаха пет години, а сякаш беше вчера. Ето че Адел отново е тук, отново готова да взриви всички.

Емоционалната балада "Easy on Me", която излезе преди броени часове, изследва в дълбочина как изпълнителката се е променила в последните години - тема, засегната и в текста на парчето. "Бъди внимателен с мен, скъпи. Още бях дете. Нямах възможност да усетя света около мен."

Във впечатляващото музикално видео виждаме как Адел събира багажа и напуска дома, който използва за снимките на "Hello" през 2015 г. Своеобразното филмово преживяване е в стил ноар, но получава цвят във втората си част, давайки знак, че тя приема новия етап от живота си.

Когато обяви албума в социалните мрежи, суперзвездата го определи като "ride or die през най-бурния период в живота ми. Когато го пишех, приятел дойде с бутилка вино и храна, за да ме развесели. Стоя буден цяла нощ и просто ме държа за ръката, докато аз не спирах да плача, без да знам защо."

"Оттогава насам старателно възстанових дома и сърцето си, и този албум го разказва. Домът е там, където е сърцето", казва още Адел, готова да сподели "30" с нас на 19 ноември. "30-те определено ме пробваха, но се справям", споделя тя малко след навършването на заветния юбилей. "Без значение колко дълго сме тук, аз се промених драстично през последните няколко години и все още се променям, това е добре. Ще дам всичко от себе си."

Източници, близки до нея, потвърждават, че част от музикалната компилация ще засегне развода ѝ, но най-вече ще покаже новата Адел, тъй като самата тя е "прекарала месеци в студиото и е развълнувана, че светът ще има възможност да я чуе".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA