Новият албум на Адел идва съвсем, съвсем скоро

Шест години чакане, но сме сигурни, че ще си заслужава. Очакваме те, Адел!

След близо шест години, прекарани във фокус върху самата нея, Адел ще взриви музикалния пазар с нов албум.

Източник, близък до носителката на "Грами", потвърждава, че следващата студийна компилация на Адел ще се появи "много скоро", тъй като тя е "прекарала месеци в студиото и е развълнувана, че светът ще има възможност да я чуе".

Напълно логично, голяма част от музикалните творения в нея ще бъдат посветени на развода ѝ със Саймън Конецки и всичко преживяно около този период. 

Засега отзивите от тези, вече успели да го чуят, са изключително положителни, като неин добър приятел споделя, че цялата селекция е "невероятна" и "в света може да има само една Адел". 

Последният път, в който самата певица коментира предполагаемото реализиране на нова музика бе по време на ангажимента ѝ като водеща на Saturday Night Live през октомври. "Албумът ми още не е завършен ... Предпочитам да седна спокойно, да изпия чаша вино или шест, и просто да видя какво ще стане”, споделя тя тогава, след като през юни разкри, че работи върху песните от него, но най-вероятно ще изчака края на пандемията, за да го пусне на пазара.

Слуховете за предполагаема колаборация с Бионсе също не закъсняха, така че категорично можем да определим албума като един от най-дългоочакваните за 2021 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA