Бионсе и Адел в дует? Да, моля!

Говори се, че двете талантливи изпълнителки ще обединят сили за предстоящия албум на Адел.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 януари 2021

От известно време насам се говори, че Адел обмисля сътрудничество с Бионсе за парче от дългоочаквания си четвърти студиен албум. Макар изпълнителката на Hello да не знае кога точно ще реализира новата си музикална компилация на пазара, замесени в нея се очертават да бъдат някои от големите имена в музикалната индустрия, в това число продуценти, композитори и текстописци.

Измежду предполагаемите партньори на Адел са носителката на "Грами" H.E.R., както и композиторът Джими Нейпс, който работи с мегазвездите Сам Смит и Stormzy.

Възможната колаборация с Бионсе обаче ни кара да бъдем истински развълнувани. Адел неведнъж е изразявала ясно любовта си към съпругата на Джей Зи. "Всеки, който ме познава, знае, че моят основен приоритет в живота, извън детето ми, е Бионсе", разкрива тя неотдавна.

Адел със сигурност е от онези хора, чийто глас трудно може да бъде сбъркан, това е и причината да очакваме нейното следващо голямо парче. "Албумът ще бъде готов, когато е готов. Всички сме в една и съща лодка, правим неща и изведнъж светът спира. Имаме музика, но все още работим", казва тя в отговор на въпрос от фен.

Приятелите на Адел разкриват, че тя определено "излива сърцето и душата си" в новия албум, тъй като намира музиката за "терапия" след края на брака си със Саймън Конецки. "Тя ще излее много от сърцето и душата си в този запис, всички чувства след развода." Ами, нямаме търпение да ги чуем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA