Адел за новата музика и голямата промяна: "Знам, че изглеждам различно"

Певицата направи грандиозния си дебют като водеща този уикенд. Повече от впечатлени сме!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2020

Когато Адел обяви, че ще се завърне на малкия екран, за да дебютира като водеща на Saturday Night Live, всички нейни фенове очакваха с нетърпение голямата поява, която бяха убедени, че ще съвпадне с реализиране на нейния така дългоочакван четвърти студиен албум. 

Със същото това очакване и доза любопитство, самата Адел излезе на сцената на шоуто за специален монолог, в който коментира първата си поява в него преди цели 12 години, наричайки я нейният "голям пробив” в САЩ.

Докато всички очакваха освен като водеща, Адел да се изяви и като музикален гост, тя не направи това, но пък разкри повече за подготовката на следващия си студиен проект. 

"Албумът ми още не е завършен ... Предпочитам да седна спокойно, да изпия чаша вино или шест, и просто да видя какво ще стане”, споделя самата тя, след като през юни разкри, че работи върху песните от него, но най-вероятно ще изчака края на пандемията, за да го пусне на пазара.

https://www.instagram.com/p/CGoZArcAR-0/

Изпълнителката на Hello не пропусна да коментира и новата си перфектна форма, която напоследък демонстрира все по-често в социалните мрежи.

"Знам, че изглеждам наистина много различно, откакто ме видяхте за последно”, казва тя пред зрителите на SNL. "Всъщност имайки предвид всички ограничения заради COVID и забраните за пътуване, трябваше да пътувам с малко багаж и можех да доведа само половината от мен. Това е половината, която избрах.”

 

 

Въпреки възхищението, което нейните 36 милиона последователи изразиха, когато тя показа новата си форма в Instagram, бившият личен треньор на певицата споделя, че реакцията на аудиторията е била „отвратителна". Причината за това определение е фактът, че Адел никога не е подхождала целенасочено към това да свали толкова много килограми.

„Отвратително е да чета тези негативни коментари и обвинения, подлагащи на съмнение нейната трансформация. Работейки с нея, минахме през много върхове и спадове, но тя винаги се движеше в ритъма на своя собствен барабан и остави невероятния си глас да говори. Никога не се е преструвала, че е нещо, което не е. Това, което видяхте, е това, което имате. Всички го обичаме”, казва той тогава. Подкрепяме с две ръце!

Още видеа от ангажимента на Адел в SNL (имаме предвид забавните скечове и други моменти, в които тя все пак пее!) може да откриете по-долу.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA