Адел ще води Saturday Night Live този уикенд

Талантливата изпълнителка се завръща на сцената на шоуто, което я направи звезда в САЩ.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 октомври 2020

Напоследък всички коментираха зашеметяващата промяна на Адел, но измежду милионите различни мнения за нея, имаше и няколко такива със запитвания за нова музика. Очевидно Адел е готова да се завърне на сцената, но не за да представя следващия си студиен проект.

https://www.instagram.com/p/CGfpHYogAPE/

Този уикенд певицата ще бъде водещ на едно от най-популярните предавания в американския телевизионен ефир - Saturday Night Livе.

"Bloooooody hellllll, толкова съм развълнувана от това!! И също така напълно ужасена! Първият ми ангажимент като водеща!", споделя изпълнителката на Hello в социалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/CDWzJe8A5Xz/

"Винаги съм искала да го направя, да запретна ръкави и да се хвърля напред, но времето никога не беше подходящо. Но какъв по-адекватен момент от 2020-а да се гмурнем дълбоко и да се надяваме на най-доброто?", казва още Адел, която се появява в шоуто преди 12 години. Точно то се превръща в трамплин за нейната музикална кариера в Щатите. "Почувствах, че кръгът е запълнен и не бих могла да кажа не!"

https://www.instagram.com/p/BSFpqG0lutt/

Музикален гост в програмата този път ще бъде талантливата H.E.R. "Толкова я обичам, че нямам търпение да се разтопя в пламтящата, гореща музика, която изпълнява. Ще се видим в събота!", гласи останалата част от официалното изявление.

Феновете на певицата веднага изразиха своята експертна гледна точка, а именно, че тази нейна поява може да бъде свързана с реализирането на нова музика. "Наистина ли мислите, че Адел би оставила петгодишната си пауза без публични изяви за нищо? В едно от най-големите шоута в света? Ако е така, значи не я познавате", коментира един от тях в Twitter.

През юни самата тя сподели, че има нови песни, които би искала да сподели със света, но в момента приоритетите ѝ са други. "Коронавирусът не е приключил. Под карантина съм. Носете маска и бъдете търпеливи", разкрива тя тогава.

Дали случайно е променила мнението си и е готова да ни зарадва и вълнува, както само тя го прави? Предполагаме, че единственият начин да разберем е като следим Saturday Night Live. Дори да не гледате предаването, бъдете сигурни, че ще ви уведомим възможно най-бързо за случилото се в него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA